ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018

ΣΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΗΠΕΙΡΟΥ.Σε νομικές ενέργειες προχώρησε η εταιρία "Μέλι Ηπείρου" καθώς μέλι με την ίδια επωνυμία παραμένει στα ράφια σούπερ μάρκετ.

Συγκεκριμένα η εταιρία απέστειλε εξώδικες επιστολές στην LIDL και την MELIDA ζητώντας να αποσύρουν πλήρως το προιόν με την επωνυμία "Μέλι Ηπείρου" από τα καταστήματα ανά την Ελλάδα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η επωνυμία χρησιμοποιείται παράνομα, γεγονός που γνώριζαν πριν θέσουν το προιόν σε κυκλοφορία.

Ωστόσο χρησιμοποιήσαν την επωνυμία με σκοπό να παραπλανήσουν το καταναλωτικό κοινό.

"Παρανόμως χρησιμοποιούν την επωνυμία, πράγμα που γνώριζαν πολύ καλά, αλλά το έθεσαν σε κυκλοφορία για να καρπωθούν την φήμη και την πελατεία μας, παραπλανώντας έτσι το καταναλωτικό κοινό κι ανταγωνιζόμενοι παράνομα την επιχείρησή μας, η οποία έχει κάθε δικαίωμα να χρησιμοποιεί την επωνυμία, αφού έχει καταχωρήσει νόμιμα τον διακριτικό τίτλο από το 1985 στο Υπουργείο Ανάπτυξης και έχει δημοσιευθεί και στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης", τονίζεται στην ανακοίνωση της εταιρίας "Μέλι Ηπείρου".
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...