ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018

ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ-ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ-ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ-ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

Αποτέλεσμα εικόνας για δινου χρηματα

Επιδότηση για τη συμμετοχή τους σε εμπορικές εκθέσεις και για τη δημιουργία διαφημιστικού υλικού, καλύπτουν τα φετινά προγράμματα μελισσοκομίας, σύμφωνα με τροποποιητική απόφαση.

Επιλέξιμες Δαπάνες

1. Η κάλυψη της δαπάνης συμμετοχής σε εκθέσεις με τη δημιουργία εκθεσιακών περιπτέρων. Καλύπτεται το κόστος ενοικίασης και διαμόρφωσης του περιπτέρου, τα έξοδα συμμετοχής, μετάβασης και διαμονής στον τόπο πραγματοποίησης της εκδήλωσης και επιστροφής στην έδρα και τα έξοδα μεταφοράς του εκθεσιακού υλικού.


2. Η κάλυψη της δαπάνης επιμέλειας και δημιουργίας έντυπου ή/και οπτικοακουστικού ενημερωτικού υλικού με σκοπό την ανάδειξη της ποιότητας του ελληνικού μελιού και των άλλων μελισσοκομικών προϊόντων και την προβολή του κλάδου της μελισσοκομίας, εν γένει. Καλύπτεται το κόστος εκτύπωσης, κινηματογράφησης ή/και ηχογράφησης και τα έξοδα μετάβασης και διαμονής στον τόπο πραγματοποίησης της δραστηριότητας. Το ενημερωτικό υλικό δεν μπορεί να προβάλει εμπορικές επωνυμίες ή εμπορικά σήματα ιδιωτών ή επιχειρήσεων, που έχουν σκοπό το κέρδος μέσω της εμπορίας μελισσοκομικών προϊόντων.

3. Η κάλυψη της δαπάνης συμμετοχής σε ημερίδες/συνέδρια με σκοπό την ανάδειξη τηςποιότητας του ελληνικού μελιού και των άλλων μελισσοκομικών προϊόντων και την προβολή του κλάδου της μελισσοκομίας εν γένει. Καλύπτεται το κόστος εγγραφής για συμμετοχή στην εκδήλωση και το κόστος μετάβασης και διαμονής στον τόπο πραγματοποίησης της εκδήλωσης και επιστροφής στην έδρα.

4. Η κάλυψη της δαπάνης διοργάνωσης ημερίδων/συνεδρίων με σκοπό την ανάδειξη της ποιότητας του ελληνικού μελιού και των άλλων μελισσοκομικών προϊόντων και την προβολή του κλάδου της μελισσοκομίας εν γένει. Καλύπτεται το κόστος ενοικίασης αίθουσας και εποπτικού υλικού, διαμόρφωσης χώρων, παροχής καφέ/ χυμών και εδεσμάτων κ.λπ. και δαπάνες μετάβασης και διαμονής των εισηγητών στον τόπο πραγματοποίησης της εκδήλωσης και επιστροφής τους στην έδρα.

5. Η κάλυψη της δαπάνης ραδιοφωνικής, τηλεοπτικής ή/και διαδικτυακής προβολής με σκοπό την ανάδειξη της ποιότητας του ελληνικού μελιού και των άλλων μελισσοκομικών προϊόντων και την προβολή του κλάδου της μελισσοκομίας εν γένει. Δεν καλύπτονται έξοδα προβολής ιδιωτών ή επιχειρήσεων ή των εμπορικών επωνυμιών ή/και εμπορικών σημάτων ιδιωτών ή επιχειρήσεων, που έχουν σκοπό το κέρδος μέσω της εμπορίας μελισσοκομικών προϊόντων.

6. Η κάλυψη της δαπάνης για την αναγνώριση μελισσοκομικών προϊόντων ως ΠΟΠ, ΠΓΕ ή Ιδιότυπο Παραδοσιακό Προϊόν. Καλύπτεται το κόστος πραγματοποίησης τωναπαραίτητων φυσικοχημικών αναλύσεων και το κόστος σύνταξης και υποβολής του φακέλου.

7. Η κάλυψη της δαπάνης εκπόνησης μελετών αγοράς με σκοπό την ανάδειξη και την προώθηση του ελληνικού μελιού και των άλλων μελισσοκομικών προϊόντων.

ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...