ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Κυριακή, 15 Απριλίου 2018

ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΑΣΠΡΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ....ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΣΕ ΤΣΑΚΩΣΑΜΕ ΛΕΒΕΝΤΙΑ!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.

Ο Κ.Δρακος (εδω)..
τα μελισσια δεν τα εχει για πεταμα.
Ειναι ο κόπος του,τα εξοδα του,η δουλειά του.
Δεν εχει κανενας το δικαίωμα να βαζει χερι στην περιουσία του,
οπως ο λεγάμενος που ομως καταγράφηκε απο τις καμερες !!!

Φωτογραφία του Κωνσταντίνος Δράκος.


Ο ιδιος λεει...
Αγαπημένε μου, εάν είμαστε φιλαράκια στο fb θα ήθελα να σε πληροφορήσω πως δεν ειναι σωστό να μπαίνεις σε ξένες ιδιοκτησίες και να ανοίγεις ξενα μελισσακια. Πως να σου το πω τα ταραζεις δίχως λόγο. Να σε πληροφορήσω, για να μην κουράζεσαι πως τα συγκεκριμένα μελίσσια ειναι πολυ δυνατά όπως είδες και δίνουν πολυ καλο μελι , γυρη , ΒΠ και κερί . Ομως ορισμένα εχουν και κατι πολυ κακό για τυπάκια σαν και του λόγου σου .....gps. Όπως καταλαβαίνεις προσπαθώ να βοηθήσω και τους δυο μας , αυτη την φορα . Επομένως , λόγω της ημέρας, σε παρακαλώ μην ακολουθήσεις το παράδειγμα του άπιστου Θωμά !!!! Γιαυτο μην ξαναμπεί άσπρο φορτηγάκι με αριθμό κυκλοφοριας ...... Γιατι φιλε μου ξεχάσαμε να σου πουμε οτι υπάρχουν και κάμερες με σήμανση πως ο χώρος παρακολουθείται .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...