ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τρίτη, 17 Απριλίου 2018

"ΚΟΚΚΙΝΟ" ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για πετρέλαιο κίνησης ΚΟΚΚΙΝΟ

Παραχώρηση ενίσχυσης στους δικαιούχους «χρωματισμένου» γεωργικού πετρελαίου για πετρέλαιο κίνησης, που χρησιμοποιείται στα οχήματα για γεωργικούς σκοπούς, περιλαμβανόμενης και της μελισσοκομίας, αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, το Υπουργικό κατά τη διάρκεια της συνεδρίας του τη Δευτέρα, ενέκρινε δύο προτάσεις του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος για παραχώρηση ενίσχυσης στους δικαιούχους «χρωματισμένου» γεωργικού πετρελαίου για πετρέλαιο κίνησης που χρησιμοποιείται στα οχήματα για γεωργικούς σκοπούς, περιλαμβανόμενης και της μελισσοκομίας.

Βασικός σκοπός του Σχεδίου είναι η στήριξη των γεωργοκτηνοτρόφων, των δασοκόμων και των μελισσοκόμων και η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της βιωσιμότητας του πρωτογενή τομέα, μέσω της μείωσης του κόστους παραγωγής που προκύπτει από τη χρήση πετρελαίου.

Με βάση τις πρόνοιες των σχεδίων που εγκρίθηκαν, οι γεωργοκτηνοτρόφοι ή/και δασοκόμοι ή/και μελισσοκόμοι που είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Αγροτών και Μελισσοκόμων, και συμμετέχουν και επωφελούνται από το Σχέδιο φορολόγησης γεωργικού «χρωματισμένου» πετρελαίου που εφαρμόζει το Τμήμα Τελωνείων, θα μπορούν να τυγχάνουν οικονομικής ενίσχυσης για αγορά πετρελαίου κίνησης, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν στην κατοχή τους οχήματα που χρησιμοποιούν για γεωργικούς σκοπούς.

Η προκήρυξη των δύο Σχεδίων θα γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα από το αρμόδιο Τμήμα Γεωργίας και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται σχετικά από το Τμήμα Γεωργίας και τα κατά τόπους Επαρχιακά Γεωργικά Γραφεία.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!! 
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

Πηγή: philenews / ΚΥΠΕ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...