ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018

ΜΕ ΓΟΡΓΑ ΒΗΜΑΤΑ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.

Mε διάθεση για συνέργειες πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή η πρώτη συνάντηση των μελισσοκόμων της Καρδίτσας που θέλουν να συμμετάσχουν σε συνεταιριστικό σχήμα.

Την εν λόγω συνάντηση προγραμμάτισε και υλοποίησε ο σύλλογος μελισσοκόμων Καρδίτσας ο οποίος είχε ενημερώσει μέσω του τοπικού Τύπου και της ιστοσελίδας στο fb «Μελισσοκόμοι Καρδίτσας», ότι η σύναξη θα είχε καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και θα εξέταζε τα είδη συνεταιρισμών στην χώρα μας, την φορολογία κλπ.

Όπως αναφέρθηκε αρμοδίως, πρόκειται να πραγματοποιηθούν και άλλες τέτοιες συναντήσεις μέχρι να διαμορφωθεί το οριστικό σχήμα του συνεταιρισμού και το καταστατικό του.

Προς το παρόν ορίστηκε μια επταμελής επιτροπή που θα συνεδριάσει για να φτιάξει τους όρους του καταστατικού και να διερευνήσει τους εμπορικούς στόχους και τις δυνατότητες ενός τέτοιου εγχειρήματος.
thessaliaeconomy.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...