ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018

ΤΟ ΠΟΠ "ΠΕΥΚΟΘΥΜΑΡΟΜΕΛΟΥ" ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ.Οκτώ χρόνια, «σημαδιακά» για το κρητικό μέλι καθώς στο 2ο συνέδριο ξεκίνησε η προσπάθεια για την θεσμοθέτηση του Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης «Πευκοθυμαρόμελου» Κρητικού μελιού, το οποίο έγινε τώρα πραγματικότητα.

Το πρωί στο εκθεσιακό κέντρο Αγυιάς στα Χανιά και στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα» ξεκίνησαν οι εργασίες του 4ου μελισσοκομικού συνεδρίου.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του μελισσοκομικού συλλόγου Χανίων Ηλίας Χαλακατεβάκης μετά την αναγνώριση από την Ε.Ε. του ΠΟΠ Πευκοθυμαρόμελου, απομένουν κάποιες διαδικασίες για να ξεκινήσει η παραγωγή και τυποποίηση και εκτίμησε πως σε έναν χρόνο στα ράφια των καταστημάτων θα υπάρχει το ΠΟΠ μέλι της Κρήτης.

Οι εργασίες του συνεδρίου ξεκίνησαν με χαιρετισμούς παρευρισκόμενων εκπροσώπων αρχών και φορέων, και ακολούθησαν οι πρώτες εισηγήσεις ομιλητών.
Διοργανωτές του συνεδρίου είναι το Μελισσοκομικό Κέντρο Κρήτης, ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Λασιθίου, ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Ανατολικής Κρήτης, ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Ρεθύμνου, ο Μελισσοκομικός Συν/σμός Ηρακλείου και ο Μελισσοκομικός
Σύλλογος Χανίων .
flashnews.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...