ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018

ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΖΩΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΟΛΟ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ζωοκτονία με τσιμπημα μελισσας

Σύμφωνα με τη μήνυση, με την παράλειψή τους οι τρεις μελισσοκόμοι προκάλεσαν με πρόθεση την θανάτωση των μουλαριών και την ελαφρά βλάβη της υγείας του ιδιοκτήτη τους

Δύσκολα θα έχουν συναντήσει στο παρελθόν οι δικαστές του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου υπόθεση παρόμοια με αυτή που αναμένεται να εκδικαστεί σύντομα και αφορά τη μήνυση του ιδιοκτήτη τριών μουλαριών σε τρεις μελισσοκόμους, για ζωοκτονία με ενδεχόμενο δόλο και απλή σωματική βλάβη.
Ο μηνυτής υποστηρίζει ότι οι κατηγορούμενοι, δυο από το Βόλο και ένας από την βόρεια Εύβοια, είχαν στήσει τις κυψέλες τους σε δασική περιοχή του ανατολικού Πηλίου σε απόσταση μικρότερη των 25 μέτρων από παρακείμενη οδό και χωρίς να τοποθετήσουν ειδικό πλέγμα περίφραξης ύψους τουλάχιστον δυο μέτρων, όπως προβλέπει ο νόμος.

Το αποτέλεσμα ήταν, στις 17 Ιουνίου 2017, να επιτεθούν οι μέλισσες στον ίδιο και τους τρεις ημιόνους του που ήταν περιορισμένοι σε παρακείμενο οικόπεδο στην αντικρινή πλευρά του δρόμου!
Κι αν ο ίδιος γλίτωσε με μερικά τσιμπήματα, τα μουλάρια υπέστησαν… αλλεργικό σοκ και ψόφησαν! Σύμφωνα με τη μήνυση, με την παράλειψή τους οι τρεις μελισσοκόμοι προκάλεσαν με πρόθεση την θανάτωση των μουλαριών και την ελαφρά βλάβη της υγείας του ιδιοκτήτη τους.
protothema.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...