ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ...ΜΕΛΙ ΣΙΘΩΝ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ...ΜΕΛΙ ΣΙΘΩΝ

Δεν γνωριζω το πως λειτουργεί ο Συνεταιρισμός,εαν εχει 
προβληματα ή οχι,αλλα εδω και καιρο ηθελα να δειξω την κινηση που εκαναν
οι μελισσοκόμοι της περιοχης,για να ειναι ποιο δυνατοι και να εχουν ευκολίες
στη δουλειά τους.

Συνεταιρισμός Σίθων λοιπον,δεν πηρα την αδεια τους για αυτη την αναρτηση,αλλα ειναι κίνηση προς μιμηση απο ολους.
Δινουν το μελι τους οι μελισσοκομοι και τα αλλα προϊόντα τους,και φευγοντας παιρνουν κυψελες, τροφες,βαζα,και οτι αλλο θα χρειαστει ενας μελισσοκομος για να προχωρήσει στη δουλεια του.

Ναι με χαμηλότερη τιμη,αλλα ξερει οταν θα βγαλει το μελι θα το παει στο Συνεταιρισμό,και θα ειναι ήσυχος.
Απο εκεινο το κτηριο θα γινουν ολες οι κινησεις για την πωληση,χωρις ο μελισσοκομος να εχει τον νου του,παρα μονο στα μελισσια.

Αυτο ηθελα να πω και μακαρι να γινουν και αλλες τετοιες κινησεις.

Δειτε οσοι δεν γνωριζετε το μελι ΣΙΘΩΝ.


Προφίλ Συνεταιρισμού
Πίσω από το μέλι Σίθων κρύβεται ο μόχθος και η αγάπη των ανθρώπων του Αγροτικού Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Νικήτης Χαλκιδικής. Ο Συνεταιρισμός, ένας από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη, ιδρύθηκε το 1952. Η σπάνια μελισσοτροφική χλωρίδα συνδυασμένη με το κατάλληλο κλίμα, είναι ο ένας βασικός λόγος, που το μέλι Σίθων βρίσκεται μεταξύ των καλύτερων μελιών της Ελλάδας και της Ευρώπης. Ο άλλος λόγος είναι η υπερσύγχρονη υποδομή, η βαθειά τεχνογνωσία, η μεγάλη αγάπη και παράδοση στο μέλι. Στα μέσα της δεκαετίας του ‘80, ο Συνεταιρισμός κάνει ένα βήμα μπροστά, κατασκευάζοντας το δικό του συσκευαστήριο μελιού. Το 1987 το μέλι Σίθων ξεκινά την τυποποίησή του, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή!

Σήμερα, πάνω από 70.000 μελισσοσμήνη και 140 μελισσοκόμοι δουλεύουν για το μέλι. Καθένας από τους μελισσοκόμους διαθέτει μεγάλες μελισσοκομικές μονάδες – 500 ως 1600 κυψέλες- και έχει αφιερώσει τη ζωή του στην παραγωγή του μελιού. Επαγγελματίες αφοσιωμένοι στο μέλι, μεταφέρουν τις κυψέλες σε όλη την Ελλάδα, ακολουθώντας το δρόμο των λουλουδιών. 

Πολλα τα καταστήματα που πωλείται το μελι,
μετα απο τυποποίηση.

Κατάστημα Σβώλου


Εύχομαι να πανε μπροστα για πολλα χρονια ακομα,
και μακαρι και αλλοι συνεταιρισμοί να ακολουθησουν.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...