ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛ.ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ.

Αποτέλεσμα εικόνας για μελισσοκομικός σύλλογος νομού λάρισας

Το διοικητικό συμβούλιο του Μελισσοκομικού Συλλόγου Ν. Λάρισας, συγκαλεί στην ετήσια τακτική γενική συνέλευσή του, την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου και ώρα 5:30 μ.μ. στην ισόγεια αίθουσα του Επιμελητηρίου Λάρισας (Παπακυριαζή 44), με θέματα: Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του έτους 2017, διαγραφή μελών, ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα που αφορούν τον σύλλογο, πρόταση για αγορά ακινήτου, για αλλαγή του καταστατικού και για δράσεις του συλλόγου για το 2018.

Επίσης καλεί με ανακοίνωσή του όποια μέλη θέλουν να θέσουν κάποιο θέμα προς συζήτηση στη συνέλευση, να το στείλουν στο email του συλλόγου meliclub@yahoo.gr.

Μετά το πέρας της συνέλευσης θα υπάρχει ομιλία με θέμα: Πλήρης ποιοτικός και φυσικοχημικός έλεγχος μελιού και ανάπτυξη καινοτόμων τροφίμων με βάση το μέλι. Ομιλητές θα είναι οι κ. Χρήστος Μαντάς, μηχανικός Bιοσυστημάτων MSc, εκπρόσωπος RENOVA και Κωνσταντίνος Πετρωτός, αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Μηχανικής Βιοσυστημάτων του ΤΕΙ Λάρισας.
eleftheria.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...