ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΚΟΨΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΜΕΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΣ.


Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 18.00 σε αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην Δήμου Αποστόλου Παύλου στο Μακροχώρι Ημαθίας ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Βεροίας έκοψε την Αγιοβασιλόπιτα.
Ο μελισσοκόμος κ.ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ Δημήτριος κέρδισε το φλουρί και ως δώρο παρέλαβε από τον πρόεδρο του συλλόγου κ.ΚΟΤΙΔΗ Ιωάννη μία πλήρη κυψέλη.

Αρκετά μέλη του συλλόγου τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Ο πρόεδρος παίρνοντας τον λόγο ευχαρίστησε όλα τα μέλη που παραβρέθηκαν στην εν λόγω εκδήλωση και εξέφρασε την επιθυμία περισσότερα μέλη να συμμετέχουν σε κάθε εκδήλωση του συλλόγου.
Πέραν των άλλων που συζητήθηκαν σχετικά με την μελισσοκομία ο πρόεδρος ενημέρωσε τα παραβρεθέντα μέλη για τα παρακάτω θέματα.

1.-Για συμμετοχή στις δράσεις του Καν.1308/2013
α)Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων.
β)Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας
2.-Για καταγραφή των έτοιμων για διαχείμαση κυψελών.
3.-Για Τήρηση Μητρώου Φαρμακευτικής Αγωγής Εκτροφής Μελισσών.
4.-Για το Πανελλήνιο Συνέδριο Μελισσοκόμων που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Λάρισα την 10η Φεβρουαρίου 2018.Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για τις δηλητηριάσεις μελισσών από φυτοφάρμακα.Ο πρόεδρος πρότεινε όλοι οι μελισσοκόμοι να βοηθήσουν στην προσπάθεια ενημέρωσης των αγροτών, που κάνει η διοίκηση του συλλόγου σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες για τη σωστή χρήση των φυτοφαρμάκων και τον χρόνο που πρέπει να γίνονται τα ραντίσματα.

Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη του συλλόγου μας ΚΑΛΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ και παρακαλούμε τους καταναλωτές της περιοχής μας να προτιμούν το πολύ καλό μέλι που παράγεται από τους παραγωγούς μας στην Ημαθία.-
verianet.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...