ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΚΑΙ ΕΜΠΡΗΣΤΗ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΣΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΜΠΡΗΣΤΗ μελισσιων

Από τις ληστείες των τραπεζών πέρασε στις ληστείες μελιού.  Ρήμαξε τα μελίσσια σε Στερεά Ελλάδα και Θεσσαλία!

Ο 49χρονος είχε συλληφθεί στις 5 Δεκεμβρίου για ληστείες 9 τραπεζών και διαπιστώθηκε ότι εμπλέκεται σε 21 περιπτώσεις κλοπής μελιού.


Σύμφωνα δε με την Αστυνομία είχε καταστρέψει 1.135 μελισσοσμήνη θανατώνοντας μέλισσες για να μην αφήνει ίχνη.

Η είδηση έγινε γνωστή από την έρευνα της Ασφάλειας Λαμίας που είχε δεχθεί πολλές καταγγελίες από παραγωγούς μελιού. Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 49χρονος έμπαινε σε μελίσσια, έκλεβε μέλι και κατέστρεφε τις κυψέλες για να μην αφήσει ίχνη, από το Μάιο του 2015 μέχρι και τον Αύγουστο του 2017


Η οικονομική ζημιά που προκάλεσε στους παραγωγούς υπολογίζεται στις 287.000 ευρώ.

Μεταξύ των περιοχών όπου δρούσε στοχεύοντας μελίσσια είναι οι ορεινές περιοχές της Γκιώνας, των Βαρδουσίων, της Οίτης και του Πηλίου.

Ο κατηγορούμενος χρησιμοποιούσε νοικιασμένα αυτοκίνητα με τα οποία έφτανε στη Στερεά και τη Θεσσαλία από την περιοχή της Αθήνας, όπου διέμενε.

Ο 49χρονος συνελήφθη στις 5 Δεκεμβρίου 2017 στην Αθήνα για άλλες υποθέσεις. Συγκεκριμένα κατηγορείται για ληστείες τραπεζών την περίοδο 2002-2009. Επρόκειτο για άτομο που είχε κατηγορηθεί το 1994 για φθορές στο Υπουργείο Πολιτισμού.

thetoc.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...