ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017

ΚΑΝΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΟ ΑΓΟΡΑΣ ΠΑΡΑΦΥΑΔΩΝ..BEEZEUS.
Η μελισσοκομική μας μονάδα αποτελείται από όσο πιο δυνατά βελτιωμένα μελισσοσμήνη γίνεται. Με τον όρο βελτιωμένα μελίσσια εννοούμε:

ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ

Επιλεγμένη βασιλοτροφία από επιλεγμένο γενετικό υλικό με κριτήριο, όπως καλή εξυγιαντική συμπεριφορά, ανθεκτική στο ξεχειμωνιάμαμα, παραγωγική, όχι σμηνουργία, ήρεμη, ταχεία ανάπτυξη κτλ.


ΣΤΑΔΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ

Αξιολόγηση και διαλογή βασιλικών κελιών. Έχει αποδειχθεί ότι κύτταρα μεγέθους 1,6cm μεγαλώνουν ως επί το πλείστον μικρές μάζες, μάζας μέχρι 180mg επίσης σημαντικό ρόλο παίζει το σχήμα όπως τα στραβά, πολύ επιμηκυμένα τέτοια κύτταρα είναι τα ελαττωματικά και καταστρέφουμε.

ΣΤΑΔΙΟ ΤΡΙΤΟ

Και τέλος η ίδια η παραφυάδα γινεται πάλι από επιλεγμένα μελίσσια και δυνατά.

Παραφυάδες δυναμικότητας 3-6 πλαισίων από τις 15 Απριλίου.

ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ


ΜΕΛΙΣΣΟΔΕΜΑΤΑ

Τι είναι το μελισσοδεμα και πως χρησιμοποιείται.
Η φιλοσοφία είναι ένα κουτί φτηνής κατασκευής με κατάλληλες προδιαγραφές για αποστολές με μεταφορικές εταιρείες ταχυδρομικώς κλπ. 

                                    

Το περιεχόμενο του μελισσοδεματος μπορεί να είναι σύμφωνο με τις ανάγκες του κάθε πελάτη. 

ΜΕΛΙΣΣΟΔΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΙΣΙΑ : είναι πληθυσμός σύμφωνα με το βάρος από 0,9 έως 1,5kg με ή χωρίς μάνα σε περισσότερες περιπτώσεις χρησιμοποιείται ανεξάρτητα για την δημιουργία καινούργιας παραφυάδας στα δικά σας πλαίσια είτε με την βασίλισσα αν αγοράσετε είτε με δικη σας βασίλισσα.


                        Αποτέλεσμα εικόνας για βεε ζευς

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...