ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

ΝΕΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.


Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΙΝΑ.


Οι νέοι αγρότες από την ΕΕ που επιθυμούν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να μάθουν από τους ομολόγους τους στην Κίνα μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο κοινό πρόγραμμα νέων γεωργών ΕΕ-Κίνας, το οποίο είναι ανοιχτό για κάθε αγρότη της ΕΕ κάτω των 40 ετών και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 10η Σεπτεμβρίου για δύο εκπαιδευτικά ταξίδια στην Κίνα το Νοέμβριο του 2017 και τον Ιούνιο του 2018.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το κοινό πρόγραμμα ανακοινώθηκε τον προηγούμενο Απρίλιο από τον Επίτροπο της ΕΕ για τη γεωργία και την αγροτική ανάπτυξη Phil Hogan και Υπουργό Γεωργίας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Han Changfu, και έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους νέους αγρότες των δύο πλευρών να αντιμετωπίσουν τις κοινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, ανταλλάσοντας γνώσεις και πληροφορίες.


Τα ταξίδια, διάρκειας δύο εβδομάδων, στην Κίνα θα προσφέρουν στους νέους αγρότες της Ευρώπης την ευκαιρία να δουν πώς αντιμετωπίζουν οι ομ’ολογοί τους διάφορα θέματα όπως η ποικιλία των καλλιεργειών, η καινοτομία στη γεωργία, η προστασία του περιβάλλοντος και ο γηράσκων γεωργικός πληθυσμός. Οι Κινέζοι αγρότες θα λάβουν μέρος σε δύο περιηγήσεις μελέτης για να μάθουν πώς αυτά και άλλα θέματα αντιμετωπίζονται στην Ευρώπη.

Οι νέοι αγρότες της ΕΕ που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους στόχους και τα κριτήρια επιλογής του προγράμματος, καθώς το έντυπο αίτησης (στα αγγλικά),στην ιστοσελίδα του προγράμματος.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...