ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡ.ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

Αποτέλεσμα εικόνας για Αποστολου

Υπό πλήρη έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη πυρκαγιά στα Κύθηρα. Η φωτιά που ξέσπασε την Παρασκευή, προκάλεσε ανυπολόγιστες ζημιές και κατέκαψε χιλιάδες στρέμματα αγροτολιβαδικής έκτασης. Άμεση η αποτίμηση των ζημιών, δηλώνει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Μιλώντας για την αποτίμηση της πυρκαγιάς η περιφερειακή Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας, εκτίμησε πως πάνω από 20.000 στρέμματα έχουν καεί.

«Η κατάσταση είναι καλύτερη στα Κύθηρα. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ενεργό μέτωπο πυρκαγιάς» δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Καπάκης, ο οποίος όμως, υπογραμμίζει ότι όλες οι δυνάμεις είναι σε επιφυλακή για τυχόν αναζωπυρώσεις.

Οι σκέψεις έχουν αρχίσει να στρέφονται στην δύσκολη, επόμενη ημέρα των πυρκαγιών και την αποτίμηση της καταστροφής που έχει συντελεστεί στο νησί.


Γεγονός είναι ότι από την μεγάλη πυρκαγιά δεν έχουν επηρεαστεί σπίτια ούτε και οι τουριστικές δομές των Κυθήρων.

Όπως είπε ο Βαγγέλης Αποστόλου, «θα προχωρήσει άμεσα η αποτίμηση τόσο στις ελαιοκαλλιέργειες, όσο και στα αμπέλια, στη μελισσοκομία στην κτηνοτροφία προκειμένου να καλυφθούν από τον ΕΛΓΑ. Τρίτη ή Τετάρτη θα βρεθεί κλιμάκιο στο νησί για τις περαιτέρω ενέργειες».

 ΕΡΤ1, ΑΠΕ-ΜΠΕ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...