ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ

Υπογράφηκε από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου και τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τσιρώνη, η απόφαση με την οποία καθορίζεται το ακριβές περιεχόμενο και οι λεπτομέρειες εφαρμογής της δράσης 1.1 «Λειτουργία Κέντρων Μελισσοκομίας», στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος βελτίωσης των συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας 2017 – 2018.

Μεταξύ των Κέντρων Μελισσοκομίας (Κ.Μ.), τα οποία καλύπτουν χωροταξικά όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδας και φιλοξενούνται από Αγροτικούς – Μελισσοκομικούς Φορείς, συμπεριλαμβάνεται και αυτό της Λάρισας, το οποίο θα τεθεί σε λειτουργία από 1η Αυγούστου.

Τα Κ.Μ. είναι αυτόνομες μονάδες διοικητικής επιστημονικής και τεχνικής υποστήριξης του κλάδου της μελισσοκομίας και οι απασχολούμενοι στα Κ.Μ. συνεργάζονται με τις αρμόδιες Υπηρεσίες και Οργανισμούς του ΥΠΑΑΤ, με τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας, Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Ιδρύματα, Συλλογικούς και Συνεταιριστικούς Φορείς των μελισσοκόμων καθώς επίσης και με μεμονωμένους μελισσοκόμους, για παροχή συμβουλών και πρακτικής και τεχνικής υποστήριξης και αρωγής, όπου χρειάζεται.

Στη Θεσσαλία η γεωγραφική και χωροταξική κατανομή των Κ.Μ. προβλέπει μέχρι 31 Ιουλίου τη λειτουργία του Κέντρου στον Βόλο για τις περιοχές Μαγνησίας, Καρδίτσας, Λαρίσης, Τρικάλων και από 1η Αυγούστου δημιουργείται ανάλογο Κέντρο στη Λάρισα με περιοχή ευθύνης τον νομό Λάρισας.

 Μέχρι 31 Ιουλίου το γραφείο της ΟΜΣΕ συνεργάζεται με τους Μελισσοκομικούς Συλλόγους της χώρας για ενημέρωσή τους στις δράσεις του προγράμματος και την παροχή συμβουλών και πρακτικής/ τεχνικής υποστήριξης όπου απαιτείτο και από 1/8/2017 το γραφείο της ΟΜΣΕ μετονομάζεται Κ.Μ. Λάρισας και η ζώνη ευθύνης του περιλαμβάνει την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας.
eleftheria.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...