ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

ΣΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ?..ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΘΑ ΣΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.

Αποτέλεσμα εικόνας για Steer ηλεκτροσοκ

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε η Steer για να κρατάει τους νυσταγμένους οδηγούς σε εγρήγορση, κάνοντας τους ένα μικρό ηλεκτροσόκ!

Το Wearable της Steer έρχεται με 16 αισθητήρες που μετρούν τους καρδιακούς παλμούς και την αγωγιμότητα του δέρματος του οδηγού (γαλβανική αντίδραση του δέρματος). Όπως αναφέρεται, οι αισθητήρες αυτοί συνήθως χρησιμοποιούνται στους ανιχνευτές ψεύδους αλλά απ’ότι φαίνεται, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για άλλους σκοπούς. Στην προκειμένη να ανιχνεύσουν την υπνηλία στο τιμόνι.

Το Steer αναλύει την κατάσταση του οδηγού κάθε 2 δευτερόλεπτα κι όταν διαπιστώσει μείωση στους καρδιακούς παλμούς κατά 10 μονάδες αρχίζει να προειδοποιεί τον χρήστη με δονήσεις κι ένα κίτρινο φως.
Αν διαπιστώσει μείωση επιπλέον 3 μονάδων τότε τον ξυπνά για τα καλά με ένα μικρό ηλεκτροσόκ.

Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να αυξηθούν τα επίπεδα σεροτονίνης, νοραδρεναλίνης και κορτιζόλης στο σώμα του οδηγού ενώ θα υπάρξει μείωση της μελατονίνης που προκαλεί την υπνηλία.

Η εταιρεία πίσω από το Steer θεωρεί ότι το Wearable της είναι πιο αποτελεσματικό από το να πιεί κάποιος καφέ ή να ακούσει δυνατά μουσική, καθώς η υψηλή κατανάλωση καφεΐνης μπορεί να προκαλέσει άγχος και υψηλή αρτηριακή πίεση ενώ δεν εγγυάται κανείς ότι κάποιος δεν θα κοιμηθεί με δυνατή μουσική.

Απεναντίας το Steer δεν προκαλεί προβλήματα στην υγεία υποστηρίζει.

Αυτή τη στιγμή το Steer τρέχει μια crowdfunding καμπάνια με την τιμή του στα 89 ευρώ αλλά όταν λανσαριστεί θα κοστίζει 199 ευρώ.

gadgetsandwearables.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...