ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Ε.Τ.Μ.Ε. ΕΝΩΣΗ ΤΥΠΟΠΟΙΗΤΩΝ ΜΕΛΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ..ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ένωση Τυποποιητών Μελιού Ελλάδας» (Ε.Τ.Μ.Ε.)

Στόχος της Ένωσης είναι να υπάρξουν πολλαπλά οφέλη για τον κλάδο του μελιού στη χώρα και τα μέλη να ενώσουν την εμπειρία και τη δυναμική τους.

Με πρωτοποριακή κίνηση και απόφαση 29 τυποποιητών μελιού, δημιουργήθηκε η «Ένωση Τυποποιητών Μελιού Ελλάδας» (Ε.Τ.Μ.Ε.), κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά.

Οι τυποποιητές μελιού, που αρχικά είναι 29, ίδρυσαν την Ένωση και είναι βέβαιοι ότι θα προσαρτήσουν και άλλους τυποποιητές, προκειμένου να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο η Ε.Τ.Μ.Ε. στο προσεχές μέλλον.

Στόχος τους είναι να υπάρξουν πολλαπλά οφέλη για τον κλάδο του μελιού στην Ελλάδα και φυσικά να ενώσουν την εμπειρία τους, τη δυναμική, την τεχνογνωσία και τη νεανικότητα, αφού οι 29 τυποποιητές απορροφούν το 65% της πρώτης ύλης στην Ελλάδα και έχουν ποσοστό εξαγωγών στο 80%, κάτι που σημαίνει ότι σύντομα θα υπάρξει 100% απορρόφηση πρώτης ύλης, εφόσον τα μέλη της Ένωσης αυξηθούν.

Αυτή η σύμπραξη θα βοηθήσει σημαντικά τον κλάδο, αφού πρωτοστατούν μεγάλες εταιρίες της Ελλάδας, όπως η MELINDA (Σωτηριάδης), Μελισσοκομική Δωδεκανήσου-Ρόδου, Αφοί Κέκου, Stayia Farm (Καρυπίδης), Κρεμέλ ΑΕ, Ελληνικό Μέλι ΑΒΕΕ (Κωνσταντόπουλος) και άλλες πολλές, που όλες είναι «υγιείς επιχειρήσεις» μελιού στην πατρίδα μας.

 Σε αναμονή λοιπον των αποτελεσμάτων, με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, λειτουργίας της Ένωσης Τυποποιητών Μελιού Ελλάδας.

Πηγή: http://voria.gr/article/gennithike-i-enosi-tipopiiton-meliou-elladas--simmetechoun-29-eteries
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...