ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΠΑΝΣΕΤΕΣ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΘΥΜΑΡΙ.

xoirini panseta


Υλικά:

12 παντσέτες χωρίς κόκαλο (όχι πολύ λεπτές αλλά ούτε πολύ χοντρές)
1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
5 κουταλιές της σούπας ξύδι μπαλσάμικο
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1 κουταλιά της σούπας θυμάρι
1 φλιτζανάκι του καφέ γλυκό κόκκινο κρασί

Εκτέλεση:


Πρώτα ετοιμάζουμε την μαρινάδα. Βάζουμε στο μπλέντερ το ελαιόλαδο, το ξύδι, το κρασί, και το μέλι. Τα κτυπάμε όλα μαζί για 2-3 λεπτά να γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα. Στρώνουμε στριμωχτά τις μισές παντσέτες στον πάτο ενός ταψιού.
Τις περιχύνουμε με το μισό μίγμα της μαρινάδας και τις πασπαλίζουμε με το μισό θυμάρι. Τοποθετούμε από πάνω τις υπόλοιπες παντσέτες και αδειάζουμε το υπόλοιπο μίγμα και το υπόλοιπο θυμάρι.
Τις αφήνουμε να μαριναριστούν στο ψυγείο τουλάχιστον για 2-3 ώρες για να απορροφήσουν τα αρώματα όλων των υλικών.
Ψήνουμε τις παντσέτες μας σε αντικολλητικό τηγάνι ή στη σχάρα του φούρνου μας μέχρι να ροδοκοκκινίσουν και από τις δυο πλευρές. Που και που να τις περιχύνουμε με τη μαρινάδα που έχει μείνει.
Σερβίρουμε τις παντσέτες μας όσο είναι ακόμη ζεστές και συνοδεύουμε με πουρέ πατάτας ή πουρέ ρεβιθιού. 

Καλή Όρεξη! 
xs-recipes.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...