ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

Κ.ΝΤΟΥΡΑΣ ..ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ 10 ΚΙΛΑ ΑΝΑ ΚΥΨΕΛΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ 1.500 ΚΙΛΩΝ ΧΩΡΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ.

Αποτέλεσμα εικόνας για Βασίλειος Ντούρας

Όπως δήλωσε στον ΑγροΤύπο ο κ. Βασίλειος Ντούρας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος (ΟΜΣΕ) «στη συνάντηση έγινε κατανοητό από τον Αναπληρωτή Υπουργό ότι θα πρέπει να «τρέξει» το νέο τριετές Πρόγραμμα Μελισσοκομίας, που από τις αρχές του Αυγούστου έχει «παγώσει».

 Υπήρχαν προβλήματα στην χρηματοδότηση των Κέντρων Μελλισοκομίας. Ο κ. Τσιρώνης ήταν προετοιμασμένος και συμφώνησε με τις αλλαγές που ζητούσαμε, «προσπερνώντας» τα εμπόδια που εμφάνιζαν οι υπηρεσιακοί παράγοντες. Είναι πολύ πιθανόν – όπως φάνηκε κατά την σύσκεψη – το νέο πρόγραμμα να «τρέξει» καλύτερα σε σχέση με το προηγούμενο.

Συζητήσαμε και τα κριτήρια των δικαιούχων της Υπουργικής απόφασης για διάθεση μικρών ποσοτήτων μελιού στο εμπόριο από παραγωγούς που δεν διαθέτουν συσκευαστήριο. Η Ομοσπονδία εδώ και πέντε χρόνια αγωνίζεται για αυτό. Τελικά με την σύμφωνη γνώμη του κ. Τσιρώνη έκλεισε το θέμα.

Μέχρι 10 κιλά ανά κυψέλη και μέχρι συνολικής ποσότητας 1.500 κιλών, θα μπορεί να πουλήσει απευθείας στον καταναλωτή (λαϊκές αγορές, απευθείας στον καταναλωτή κ.α.) χωρίς να διαθέτει συσκευαστήριο. Θα πρέπει να αναγράφεται στην ετικέτα τα στοιχεία του και να τηρεί απλούς κανόνες υγιεινής. Οι πωλήσεις θα μπορούν να γίνονται μόνο στο νομό που έχει έδρα ο μελισσοκόμος.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...