ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

[ΕΡΤ]: 18η Εκθεση Τροφίμων & Ποτών Foodex 2017 στο Σύνταγμα (video)

Μοναδικές γεύσεις απ’ όλη την Ελλάδα έχουν την ευκαιρία να γευτούν όσοι επισκεφθούν τη 18ηΕκθεσηΤροφίμων & Ποτών Foodex , που διεξάγεται από Δευτέρα 6 Μαρτίου έως και Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του μετρό στο Σύνταγμα.

Οι συμμετέχουσες εταιρείες παρουσιάζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε περισσότερους από 15.000 επισκέπτες, που θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν και να αγοράσουν τα προϊόντα που εκτίθενται.

Η έκθεση είναι η παλαιότερη και πιο αποτελεσματική που πραγματοποιείται στον συγκεκριμένο χώρο και παρουσιάζει Τρόφιμα και Ποτά απ’ όλη την Ελλάδα στους πολυάριθμους επιβάτες του μετρό.

Μεγάλοι χορηγοί της έκθεσης είναι οι Δήμος Μεσσήνης & Μελισσοκομία Ταϋγέτου Φωτόπουλος.

Η Foodex Retail είναι η συνέχεια της γνωστής Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών που διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία για περισσότερα από έξι χρόνια στον συγκεκριμένο χώρο (Σταθμός Μετρό Σύνταγμα) και δίνει την ευκαιρία, τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στους επαγγελματίες του κλάδου, να γνωρίσουν παραγωγούς από όλη την Ελλάδα και να γευτούν και να αγοράσουν τα προϊόντα τους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...