ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΛ.ΣΥΛ.ΛΗΜΝΟΥ.

Κέρδισε τις εντυπώσεις η ημερίδα του Μελισσοκομικού Συλλόγου Λήμνου (photos + mp3)

Ενημερωτική ημερίδα διοργάνωσε ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Λήμνου με θέμα «Οι προκλήσεις της σύγχρονης μελισσοκομίας στη Λήμνο», Τετάρτη 22 Μαρτίου στο Μούδρο, με συντονίστρια την κ. Χριστίνα Σακαλή.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μούδρου με επίσημο προσκεκλημένο τον Διδάκτωρ Μελισσοκομίας Α.Π.Θ Αλέξανδρο Παπαχριστοφόρου και συντονίστρια την Παρασκευή Χριστίνα Σακαλή, υποψήφια Διδάκτωρ, Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής,. Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Το πρόγραμμα μεταξύ άλλων περιελάμβανε

18:10 - 18:20: Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ στο πλευρό των μελισσοκόμων
Δημήτρης Παλαιολόγος, Πρόεδρος

18:20 – 19:30: Η Μελισσοκομία στην Λήμνο: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, Δυνατότητες, & Προοπτικές
Αλέξανδρος Παπαχριστοφόρου, Διδάκτωρ Μελισσοκομίας Α.Π.Θ.,
Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας και Επιστήμης Τροφίμων, Τεχνολογικό
Πανεπιστήμιο Κύπρου.
Αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Μελισσοκόμων (EPBA)

19:30 – 20:00: Η συζήτηση θα περιλαμβάνει κυρίως απαντήσεις στις ερωτήσεις, των μελισσοκόμων επί όλων των ζητημάτων που τους ενδιαφέρουν και των νέων που θέλουν να ασχοληθούν με τη μελισσοκομία.

Η κ. Σακαλή φιλοξενήθηκε εχθές στην πρωινή εκπομπή του FM 100 «Έχουμε Θέμα» και μίλησε για την ημερίδα, αλλά και για την επίσκεψη του κ. Παπαχριστοφόρου στο νησί της Λήμνου.

00:00


00:00
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...