ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΚΑΡΕΑ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ.Tropilaelaps mercedesae ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΟΛΥΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ.

ΕΙΚΟΝΑ
Προσεξτε την φωτογραφια,
και θα πρεπει να εχουμε ολοι το νου μας.

Δημοσιεύεται σήμερα στο περιοδικό ανοικτής πρόσβασης Giga Science είναι ένα άρθρο που παρουσιάζει το γονιδίωμα ενός παρασιτικού ακάρεως, Tropilaelaps mercedesae , που μολύνει αποικίες μελισσών, οι οποίες αντιμετωπίζουν καταστροφές σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από μια διεθνή ομάδα ερευνητών στο Jiaotong-Liverpool University και το Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ και επικεντρώθηκε σε ακάρεα καθώς είναι μία από τις μεγαλύτερες απειλές για τις αποικίες μελισσών. Το έργο αποκάλυψε ότι υπήρχαν ιδιαιτερότητες στο mercedesae Τγονιδιώματος άκαρι που είχε διαμορφωθεί από την αλληλεπίδρασή τους με μέλισσες, και ότι οι υφιστάμενοι μηχανισμοί για τον έλεγχο των ακάρεων είναι απίθανο να είναι χρήσιμη για την Τ mercedesae. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...