ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.

Αποτέλεσμα εικόνας για συνέλευση του συλλόγου Μελισσοκόμων Καρδίτσας

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της ΠΕΔ Θεσσαλίας, στην Καρδίτσα, η έκτακτη γενική συνέλευση του συλλόγου Μελισσοκόμων Καρδίτσας, με θέμα την εκλογή των αντιπροσώπων που θα εκπροσωπήσουν τους μελισσοκόμους του νομού μας στο δευτεροβάθμιο όργανο που βρίσκεται στην Λάρισα και είναι η Ομοσπονδία Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος (ΟΜΣΕ).

Η εκλογική διαδικασία διεξήχθη μέσα σε καλό κλίμα και οι αντιπρόσωποι που εξελέγησαν είναι οι εξής: Γκουσιάρης Αλέξανδρος, Αρης Γαλιατσάτος, Γιώργος Τσουκνίδας και Βλάσσης Σπαθάρας. Στην συνέχεια επακολούθησε συζήτηση για τα προβλήματα του κλάδου και κλήρωση κάποιων μελισσοκόμων οι οποίοι θα προμηθεύουν με μέλι συλλόγους του νομού μας. 

Αυτή είναι μια δράση που έχει αναλάβει ο τοπικός σύλλογος μελισσοκόμων Καρδίτσας η οποία θα συνεχιστεί και πρός άλλες κατευθύνσεις προκειμένου οι μελισσοκόμοι που είναι οργανωμένοι να τύχουν της μέγιστης φροντίδας και βοήθειας από τον σύλλογο τους.
eleftheria.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...