ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΓΙΑ ΚΛΕΦΤΗ ΜΕΛΙΣΣΩΝ.

Αποτέλεσμα εικόνας για Κλεφτης μελισσων
Στον 32χρονο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δυο ετών με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 600 ευρώ.

Γερή «καμπάνα» έριξε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε έναν 32χρονο που δικάστηκε για την κλοπή έντεκα κυψελών από τις περιοχές όπου τις είχαν στήσει οι μελισσοκόμοι, καταδικάζοντάς τον σε φυλάκιση δυο ετών και χρηματικό πρόστιμο 600 ευρώ.

Στην απολογία του ο 32χρονος Έλληνας αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι αυτός είχε κλέψει τις κυψέλες συνολικής αξίας 1.100 ευρώ.

Ωστόσο, τους ισχυρισμούς του ανέτρεψαν τόσο η έκθεση των αστυνομικών της Ασφαλείας που τον είχαν συλλάβει, όσο και οι μαρτυρίες των ιδιοκτητών των κυψελών οι οποίοι αναγνώρισαν τις κλειδαριές που είχαν τοποθετήσει σε αυτές.

Τελικά, μετά το πέρας της ακροαματικής διαδικασίας το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 32χρονο που κατηγορούνταν για ζωοκλοπή κατ’ εξακολούθηση, ωστόσο του έδωσε τριετή αναστολή στην καταδίκη του με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος, ενώ άσκησε και έφεση κατά της ποινής που του επιβλήθηκε.
protothema.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...