ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

MHN ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ.Μία σπουδαία μελισσοκομική εκδήλωση πρόκειται να γίνει στην πόλη της Καρδίτσας στις 14 και 15 Ιανουαρίου 2017.

Μία διημερίδα μελισσοκομικού ενδιαφέροντος την οποία αναμένεται να παρακολουθήσει πλήθος Καρδιτσιωτών μελισσοκόμων αλλά και μελισσοκόμοι από άλλους νομούς καθώς οι ομιλητές είναι κορυφαία ονόματα του κλάδου στην χώρα μας με μεγάλο μελισσοκομικό έργο.

Εισηγητές είναι ο ομότιμος καθηγητής μελισσοκομίας-σηροτροφίας του ΑΠΘ Ανδρέας Θρασυβούλου, η πρόεδρος του μελισσοκομικού συλλόγου Θεσ/νίκης και μέλος του ΔΣ της ένωσης βασιλοτρόφων Ελλάδος Ελισσάβετ Λαζαρίδου και ο Καρδιτσιώτης μελισσοκόμος-μαθηματικός Αλέξανδρος Γκουσιάρης, ευρέως γνωστοί και οι τρείς πανελλαδικά στον κόσμο της μελισσοκομίας.

Την εκδήλωση αυτή διοργανώνει ο Σύλλογος Μελισσοκόμων Καρδίτσας με σκοπό την ενημέρωση των μελισσοκόμων του νομού για τις νέες μεθόδους βασιλοτροφίας και τις ενδεδειγμένεις ενέργειες που θα πρέπει να κάνουν οι μελισσοκόμοι. Άλλωστε και ο τίτλος της διημερίδας είναι "Μια χειμωνιάτικη συζήτηση για την άνοιξη του 2017, για την καλύτερη μέθοδο βασιλοτροφίας και τις επιλογές μας".

Οι Καρδιτσιώτες μελισσοκόμοι (και όχι μόνο) θα έχουν την σπάνια ευκαιρία να ακούσουν δια ζώσης τις εισηγήσεις τριών αυτών ομιλητών αλλά και να συζητήσουν μαζί τους τα προβλήματα της μελισσοκομίας μετά τις εισηγήσεις τους. Και οι τρείς εισηγητές θα απαντήσουν στα ερωτήματα που θα θέσουν οι μελισσοκόμοι για τα θέματα που τους αφορούν έτσι ώστε να έχουν την πλέον έγκυρη ενημέρωση.

Η εκδήλωση θα γίνει στο μεγάλο αμφιθέατρο των ΤΕΙ Δασοπονίας (απέναντι από την Πυροσβεστική Υπηρεσία) και μετά την λήξη θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Τέλος η εκδήλωση αυτή είναι η δεύτερη που διοργανώνει ο νεοσύστατος Σύλλογος Μελισσοκόμων Καρδίτσας μέσα σε ενάμιση μήνα με πρώτη το "Σεμινάριο Πυρασφάλειας-Πυροπροστασίας" για μελισσοκόμους που έκανε μαζί με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρδίτσας.
trikalanews.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...