ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

ΙΓΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ-ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ.

Σεμινάρια αγροτικής εκπαίδευσης ΙΓΕ: Ξεκίνησαν οι εγγραφές

2 Ιανουαρίου, είχαμε την προγραμματισμένη από το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών (ΙΓΕ) ΝΠΔΔ έναρξη των εγγραφών στα σεμινάρια αγροτικής εκπαίδευσης της α’ περιόδου του 2017. Όπως ενημέρωσε το ΙΓΕ, η προθεσμία για τις εγγραφές θα διαρκέσει έως και τις 10 Φεβρουαρίου 2017.
Τα σεμιναριακά μαθήματα απευθύνονται:

Σε οποιονδήποτε πολίτη ανεξαρτήτως φύλλου, ηλικίας και επιπέδου μόρφωσης, που ενδιαφέρεται να ενημερωθεί πάνω στα διάφορα αγροτικά θέματα που πραγματεύονται στα σεμινάρια του ΙΓΕ.

Σε φοιτητές, σπουδαστές Γεωπονικών Σχολών που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στα διάφορα θεματικά πεδία.
Σε γεωπόνους, τεχνολόγους γεωπόνους που επιθυμούν επιμόρφωση στα ανωτέρω θέματα.
Σε νέους που θέλουν να ασχοληθούν με τον αγροτικό τομέα.

Το κόστος των σεμιναρίων, διάρκειας 120 ωρών, είναι 180 ευρώ, ενώ για τα σεμινάρια διάρκειας 80 ωρών το ποσό κατεβαίνει στα 140 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ενδιαφερόμενοι που θα πραγματοποιήσουν εγγραφή και θα καταβάλουν τα δίδακτρα έως και τις 16/1/2017, θα επωφεληθούν ειδικής έκπτωσης, η οποία διαμορφώνεται στα 150 ευρώ και 120 ευρώ αντίστοιχα.

Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν είτε στον Πύργο Συγγρού, Λεωφόρος Κηφισιάς 182, Μαρούσι καθημερινά από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ., είτε ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του ΙΓΕ.

Για ενημερώσεις και διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών στα τηλέφωνα 2108011146, 2108013375 (9 π.μ. – 2 μ.μ.).

Το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και διαχειρίζεται το Κληροδότημα της Ιφιγένειας Α. Συγγρού. Λειτουργεί αδιαλείπτως από το 1901, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της ελληνικής γεωργίας μέσω της εκπαίδευσης, σε εξειδικευμένα αγροτικά θέματα (όπως μελισσοκομία, αμπελουργία – οινολογία, δενδροκομία, λαχανοκομία, κηποτεχνία αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά κ.ά.).
ypaithros.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...