ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

ΝΕΟ ΔΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ "ΚΗΦΗΝΑ".

Τρία χρόνια πέρασαν από την σύσταση του υπάρχοντος Δ.Σ και όπως ορίζει το καταστατικό , καλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου να εκλέξουν το ΝΕΟ Δ.Σ. το οποίο θα μας εκπροσωπεί για τα επόμενα 3 χρόνια!!

Τα περισσότερα μέλη του υπάρχοντος Δ.Σ. ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ να θέσουν υποψηφιότητα , λόγω επαγγελματικών ή και προσωπικών υποχρεώσεων που έχουν δημιουργηθεί ή μεταβληθεί στην πάροδο των ετών αυτών.

Καλούνται λοιπόν όλα τα μέλη που έχουν τον χρόνο και την διάθεση , να συμμετάσχουν στην πορεία αυτού του Συλλόγου , θέτοντας υποψηφιότητα για μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Τα απερχόμενα μέλη θα είναι στην διάθεση του Νέου Δ.Σ. προσφέροντας την εμπειρία, τις γνώσεις, αλλά και εργασία, όπου αυτό τους ζητηθεί , συνδράμοντας έτσι στην περαιτέρω πορεία του Συλλόγου.

Στείλτε Email στο info@kifinas.gr με το όνομά σας , την ένδειξη "Υποψηφιότητα" και οδηγήστε τον Σύλλογο σε ακόμα μεγαλύτερα μονοπάτια , νέες διεκδικήσεις ,υψηλότερους στόχους.
Μετά τις αρχαιρεσίες θα γίνει και η καθιερωμένη "κοπή πίτας" όπου το "φλουρί" θα κρύβει Μελισσοκομικά Δώρα για τον τυχερό.

Οι αρχαιρεσίες και η κοπή πίτας θα γίνει την Κυριακή 5/2/2017 στις 10.00π.μ. στον χώρο του Συλλόγου

Περιμένουμε τις υποψηφιότητές σας αλλά και την παρουσία σας γιατί.......ο Σύλλογος ...είμαστε όλοι εμείς !!!!!!


Δημοσίευση από ΧΑΝΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...