ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

4η EΞΠΟΤΡΟΦ.ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑ.

logo
Η διοργάνωση η οποία είναι αφιερωμένη στον κλάδο των Τροφίμων και Ποτών και τους παραγωγούς της χώρας μας, επιστρέφει για τέταρτη συνεχή χρονιά: ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2017, από τις 27-30 Ιανουαρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.


 Μια έκθεση, που την προηγούμενη χρονιά αποτέλεσε σημαντικό πόλο έλξης επαγγελματιών και καταναλωτών από όλη τη χώρα, με πάνω από 40.000 επισκέπτες, αλλά και εκπροσώπων από μεγάλες αγορές, που την επέλεξαν για σημαντικές εκδηλώσεις τους όπως το ελληνοκινεζικό εμπορικό επιμελητήριο με την 


διεξαγωγή ημερίδας για εξαγωγές, συμβάλλοντας έτσι στην επίτευξη συμφωνιών και συνεργασιών με σκοπό την ανάπτυξη των εξαγωγών των ελληνικών προϊόντων.

Με διπλό προορισμό, τόσο το χονδρεμπόριο και την προώθηση των συνεργασιών των εκθετών εντός και εκτός Ελλάδας, όσο και την λιανική και την επαφή του μεγαλύτερου καταναλωτικού κοινού της χώρας με σπάνια και εκλεκτά προϊόντα από κάθε σημείο της Ελλάδας, η EΞΠΟΤΡΟΦ διεξάγεται σε δυο ειδικά διαμορφωμένους χώρους, το Hall 1 και το Hall 2 αντίστοιχα, ώστε να συμβάλλει με τον καλύτερο τρόπο στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων των συμμετεχόντων. 

Αυτό άλλωστε είναι και το όραμα και η φιλοσοφία της διοργανώτριας εταιρίας, της RM International, που εδώ και 25 χρόνια υπογράφει πάνω από 50 κορυφαίες εκθέσεις στον τομέα τους, που έχουν κερδίσει την προτίμηση περισσότερων από 1.000.000 επισκέπτες και έχουν δικαιώσει με την προβολή τους και τα ανταποδοτικά τους οφέλη κάθε εκθέτη που τις επέλεξε.

Σε αυτήν τη σπουδαία επαγγελματική συνάντηση, υπάρχει χώρος για κάθε μικρή ή μεγάλη εταιρία, επιχείρηση, επαγγελματία αλλά και παραγωγό, που με τον κόπο του και την προσπάθειά του συμβάλλει στην ανάπτυξη του κλάδου Τροφίμων και Ποτών, και που αναζητά το σωστό τρόπο για την εξέλιξη των πωλήσεων και της εξαγωγικής δυναμικής του.
Προνόμια και Οφέλη από τη συμμετοχή στην 4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ


Για τους εκθέτες χονδρικής στο Hall 1 η συμμετοχή τους εξασφαλίζει μοναδικα προνόμια όπως:

Προβολή των προϊόντων σας στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Προοπτικές σύναψης εμπορικών συμφωνιών με επίκεντρο την Ελληνική αγορά
Δυνατότητα λήψεως παραγγελιών κατά τη διάρκεια της έκθεσης
Ευκαιρία επιπρόσθετης προβολής μέσα από συμφέροντα χορηγικά πακέτα
Συναντήσεις και σύναψη εμπορικών συμφωνιών μεταξύ επαγγελματιών του χώρου
Β2Β συναντήσεις με αγοραστές απο μεγάλες διεθνείς αγορές.

Για τους επαγγελματίες και τους παραγωγούς που στοχεύουν στη λιανική και θα επιλέξουν τοHall 2 υπάρχει μια πληθώρα οφελών όπως:

Δυνατότητα λήψεως παραγγελιών κατά τη διάρκεια της έκθεσης και επι τόπου πωλήσεων

Προβολή των τοπικών προϊόντων στην Ελλάδα και το εξωτερικό
Δυνατότητα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους Έλληνες παραγωγούς να προβληθούν στο ευρύ κοινό
Ευκαιρία επιπρόσθετης προβολής μέσα από συμφέροντα χορηγικά πακέτα.
http://expotrof.gr/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...