ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2016

ENHMEΡΩΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ Ο ΜΕΛ/Σ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟ 2017.

Ημερίδες, σεμινάρια, εκπαιδευτικές εκδρομές και γιορτή μελιού Ενημερωτική καμπάνια για τις ευεργετικές ιδιότητες του μελιού θα πραγματοποιήσει μέσα στον Φεβρουάριο ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Λάρισας, ενώ για το 2017 έχει προγραμματίσει ένα πλούσιο σχέδιο δράσης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Κώστα Καλαπούτη «πολύ σύντομα ο Σύλλογος θα πραγματοποιήσει μια ημερίδα με άξιους επιστήμονες ως εισηγητές. Έχουμε συμφωνήσει να μιλήσουν για τις ευεργετικές ιδιότητες των παραγώγων του μελιού ένας βιολόγος, ένας φαρμακοποιός, ένας γεωπόνος και ένας κτηνίατρος. Έχει αποδειχθεί στην πράξη ότι η κατανάλωση γύρης, πολτού, αλλά κυρίως της πρόπολης ενισχύει τον ανθρώπινο οργανισμό έναντι σοβαρών ασθενειών. Αν τα παραπάνω ειπωθούν και από χείλη επιστημόνων, τότε οι καταναλωτές θα βάλουν το μέλι στην καθημερινότητα τους».


Εάν συμβεί αυτό, -σύμφωνα πάντα με τον κ. Καλαπούτη- τότε ωφελημένο θα βγει και το περιβάλλον, καθώς «εμείς οι μελισσοκόμοι θα χρειαστούμε περισσότερες μέλισσες και αυτές με τη σειρά τους θα συμβάλουν στην προστασία του περιβάλλοντος. Και αυτό δεν χρειάζεται να το πει κάποιος επιστήμονας, είναι γνωστό σε όλους».

Να σημειωθεί ότι μαζί με την ημερίδα ο Μελισσοκομικός Σύλλογος θα διοργανώσει και τη γιορτή Μελιού, κατά τη διάρκεια της οποίας οι μελισσοκόμοι θα στήσουν περίπτερα και θα μοιράσουν στους επισκέπτες άφθονο μέλι. Τέλος Ιανουαρίου ξεκινούν για τα μέλη του Συλλόγου (αρχάρια και έμπειρα) τα νέα σεμινάρια για μελισσοκόμους. Η εκπαιδευτική εκδρομή στο Πλέβεν της Βουλγαρίας, την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, στη γνωστή αγροτική έκθεση συμπεριλαμβάνεται ακόμη στον προγραμματισμό δράσης του Συλλόγου.
eleftheria.gr
Γ. Ρούστας 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...