ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ..ΛΕΠΤΟΚΡΥΣΤΑΛΩΜΕΝΟ ΜΕΛΙ.ΚΑΤΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Αποτέλεσμα εικόνας για Kremowanie miodu www.pszczelnictwo.com.pl
  Η ανάμιξη γίνεται με μηχανη σε συγκεκριμένη θερμοκρασία και κατά διαστήματα.

Τι προσπαθούμε να κάνουμε?


Θελουμε να διασπάσουμε τους κρυστάλλους απο το μελι,το οποιο γίνεται σαν κρεμα σαν βούτυρο ενα πραγμα,και δεν παγώνει. Επιπλέον, η τακτική ανάμειξη βοηθά να διαλύσει τους κρυστάλλους περισσοτερο και ετσι να διασπασει και μελι που ειναι πολυ κρυσταλωμενο.


 Το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ βελουδινο,κρεμωδης.
Δεν ειναι σχεδον καθολου διαδεδομένο στην Ελλαδα,αλλα προσφατα διαβασα οτι μια οικογενεια μελισσοκόμων απο την Χαλκιδικη εχει βγαλει στο εμποριο αυτο το 
προιον και παει πολυ καλα.


Η μηχανη πρεπει να εχει ψηφιακό ελεγκτή θερμαντήρα με ένα εύρος θερμοκρασιών μεταξύ 30 ° C και 55 ° C

Η διαδικασία δημιουργίας κρέμας εκτελείται σε επαναλαμβανόμενη  φάση -  δυο κύκλων. 

 Το μίξερ λειτουργεί για 15 λεπτά και στη συνέχεια σταματά για 1 ώρα. Αυτή η διαδικασία επαναλαμβάνεται για 2-3 ημέρες για να παράγουν μια ποιότητα στο μέλι  παρόμοια σαν να ειναι  βούτυρο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...