ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Κ.ΚΟΚΚΑΛΗΣ.."ΤΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ."«Το μελισσοκομικό πρόγραμμα δεν θα επιβαρύνεται με διοικητικές δαπάνες και έξοδα προσωπικού των φορέων. Συνεπώς, δε χρηματοδοτούνται και δεν επιβαρύνουν το Πρόγραμμα Μελισσοκομίας 2017-2019, διοικητικές δαπάνες και δαπάνες προσωπικού των οργανώσεων εκπροσώπησης του μελισσοκομικού τομέα, αλλά μόνο αυτές οι δαπάνες που συνδέονται άμεσα και αποκλειστικά με την υλοποίηση του Προγράμματος μέσω των Κέντρων Μελισσοκομίας». Αυτό δήλωσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βασίλειος Κόκκαλης, που έδωσε το παρόν στο 8ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού.

Στόχος του Φεστιβάλ που ολοκληρώθηκε στις 4 Δεκεμβρίου ήταν η προβολή και προώθηση του επώνυμου ελληνικού μελιού και των προϊόντων κυψέλης στο καταναλωτικό κοινό και στους χώρους μαζικής εστίασης, καθώς αποτελεί τον τόπο για την σύναψη εμπορικών και επιχειρηματικών συμφωνιών μεταξύ των παραγωγών και των επιχειρήσεων παραγωγής και διακίνησης μελισσοκομικών προϊόντων.

Επισημαίνεται ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μελισσοκόμων Ελλάδος κ. Βασίλης Ντούρας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Μελισσοκόμων Ελλάδος κ. Κώστας Καλαπούτης, ο πρώην πρόεδρος του ΕΦΕΤ κ. Νίκος Κατσαρός και ο Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Λάρισας κ. Νίκος Γαβριήλ.

Αναλυτικά η δήλωση Κόκκαλη έχει ως εξής:

«Το μελισσοκομικό πρόγραμμα δεν θα επιβαρύνεται με διοικητικές δαπάνες και έξοδα προσωπικού των φορέων. Συνεπώς, δε χρηματοδοτούνται και δεν επιβαρύνουν το Πρόγραμμα Μελισσοκομίας 2017-2019, διοικητικές δαπάνες και δαπάνες προσωπικού των οργανώσεων εκπροσώπησης του μελισσοκομικού τομέα, αλλά μόνο αυτές οι δαπάνες που συνδέονται άμεσα και αποκλειστικά με την υλοποίηση του Προγράμματος μέσω των Κέντρων Μελισσοκομίας. Τα έξοδα αυτά θα είναι απολύτως διακριτά σε σχέση με αυτά των φορέων. Το αίτημα τροποποίησης της χώρας μας γίνεται με τη σύμφωνη γνώμη των αντιπροσωπευτικών οργανώσεων του μελισσοκομικού τομέα ήτοι: Ομοσπονδία Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος, Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Μελιού και λοιπών προϊόντων κυψέλης, συνεταιριστικές οργανώσεις (μελισσοκομικοί συνεταιρισμοί, αγροτικοί συνεταιρισμοί και ενώσεις αγροτικών συνεταιρισμών) και μελισσοκομικοί σύλλογοι».

agronews.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...