ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2016

ΑΥΞΗΣΗ ΕΩΣ 50% ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕΛΙΟΥ!!


Η έρευνα διεξήχθη όλη αυτή την χρονιά, και συλλέγονται πληροφορίες από τη μελισσοκομία σε ολόκληρη την Αυστραλία σχετικά με την οικονομική απόδοση, υπηρεσίες επικονίαση, χρήση δημόσιας γης και την πρόσληψη μετρων των μελισσων.

Ο πρόεδρος της συμβουλευτικής ομάδας Michael Hornitzky δήλωσε ότι τα αποτελέσματα  της έρευνας ήταν "απίστευτα ενθαρρυντικά".

«Το μεγαλυτερο ποσοστό των μελισσοκομικων επιχειρήσεων αλλάζουν τις πρακτικές τους και αποτέλεσμα της έρευνας έχει τεράστια σημασία," είπε ο Δρ Hornitzky.

"Τα αποτελέσματα ενισχύουν τη δέσμευσή μας για την παροχή σημαντική χρηματοδότηση και στήριξη στην έρευνα και την ανάπτυξη, για τη βελτίωση των ευρύτερων τομέων επικονίαση της μελισσοκομίας."
Και..Περισσότερο από το 50 τοις εκατό των μελισσοκόμων που συμμετείχαν στην έρευνα, δήλωσαν, ότι η έρευνα για τα παράσιτα, ασθένειες είχαν ωφεληθεί στις επιχειρήσεις τους, και ένα επιπλέον 47 τοις εκατό είπαν ότι θα λάβουν σημαντικά οφέλη από την έρευνα γύρω από το ρόλο της χλωρίδας στη διαχείριση των μελισσών.

Ο Δρ Hornitzky είπε ότι τα στατιστικά στοιχεία που παρέχονται επίσης, δειχνουν ότι οι επενδύσεις στην έρευνα βοηθουν στην αύξηση της παραγωγής και τη διατήρηση των μελισσοκόμων σε κερδοφορια.

"Η πλειοψηφία των μελισσοκόμων ανέφερε ότι η παραγωγή είχε αυξηθεί μεταξύ πέντε και 24 τοις εκατό κατά τα τελευταία πέντε χρόνια, ως αποτέλεσμα της έρευνας, και πιο ενθαρρυντικά στη Δυτική Αυστραλία, όπου το 20 τοις εκατό των επιχειρήσεων μελισσοκομία ανέφεραν αύξηση της παραγωγής άνω των 50 τοις εκατό », είπε.

www.weeklytimesnow.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...