ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016

ΝΤΟΥΜΠΑΙ..1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΕΛΙΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ντουμπάιΝτουμπάι: Δήμος Ντουμπάι διοργανώνει το πρώτο Φεστιβάλ Μελιού των ΗΑΕ σε Hatta   Heritage Village από τις 29 Δεκεμβρίου έως 31. Το πρώτο του είδους φεστιβάλ θα είναι μια πλατφόρμα που φέρνει σε επαφή ανθρώπους που σχετίζονται με τις βιομηχανίες μελιού σε όλο τον κόσμο.

Ο Hussain Νάσερ Lootah, γενικός διευθυντής του Δήμου του Ντουμπάι, είπε ότι το φεστιβάλ έχει ως στόχο να αυξήσει το επίπεδο των υπηρεσιών.

"Σε αυτή την περιοχή δίνεται έμφαση λόγω της ιστορικής και πολιτιστικής σημασίας της, και να μετατρέψει την περιοχή Hatta σε τουριστικό προορισμό πρώτης κατηγορίας για Εμιράτων και ξένους. Θέλουμε επίσης να παρέχουν στους ανθρώπους της περιοχής όλα τα στοιχεία μιας αξιοπρεπούς ζωής στις πόλεις », είπε.

Στο φεστιβάλ θα έχουν ένα μεγάλο ρόλο τα τοπικα προϊόντα, καθώς συγκεντρώνει την ελίτ των μελισσοκόμων στα ΗΑΕ, στον Περσικό Κόλπο, και τον κόσμο, να ανταλλάξουν εμπειρίες και να βελτιώσουν την παραγωγή μελιού, το οποίο είναι ένα παραδοσιακό βιομηχανίας στην περιοχή του Hatta.

«Οι μελισσοκόμοι θα επιδεικνύουν διαφορετικές ποικιλίες φυσικού μελιού που παράγονται στην περιοχή και μια επιτροπή θα ελέγξει την ποιότητα του μελιού που θα είναι στην επίδειξη στο φεστιβάλ", είπε.

ο φεστιβάλ θα έχει επίσης μια σειρά από συναφείς εκδηλώσεις, όπως η σκηνή ψώνια, γκαλερί για οικογένειες προϊόντων μελιού, διαλέξεις από εξειδικευμένους καθηγητές από τα ΗΑΕ και τον Περσικό Κόλπο, και επιστημονικές συνεδρίες στον τομέα της μελισσοκομίας. Το φεστιβάλ θα δούμε τη συμμετοχή 25 εκθετών μελιού από το εσωτερικό και το εξωτερικό της χώρας.


Το φεστιβάλ θα εμφανιστούν διάφορα είδη μελιού, όπως η Αλ Σαντρ, Αλ Talah, Αλ Samr, Αλ Silm, Αλ Dhahi, Αλ Qetad, Αλ Saifi, Αλ Sehah, Αλ Barseem, Αλ Rabeei, Al Hamdhiyat, και άλλες ποικιλίες που προσφέρονται από τους μελισσοκόμους από μέσα και έξω από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

gulfnews.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...