ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016

6.000χιλ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ.


Σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση είναι πολλοί από τους μελισσοκόμους της Μεσσηνίας ύστερα από την καταστροφική πλημμύρα που παρέσυρε σχεδόν 6.000 μελίσσια από παραποτάμιες περιοχές που επλήγησαν. Ο αριθμός θεωρείται αρκετά μεγάλος και η ζημιά που έχει προκληθεί πολλαπλή, καθώς δεν χάθηκαν μόνο τα μελίσσια αλλά και η παραγωγή σε πολλές περιπτώσεις, αφού οι μελισσοκόμοι σε μια ήδη δύσκολη χρονιά δεν είχαν ολοκληρώσει τη συλλογή του μελιού.


Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Μελισσοκόμων Μεσσηνίας, Λακωνίας και Αρκαδίας Γιώργο Λάγιο, πολλά μελίσσια χάθηκαν γιατί οι κυψέλες βρίσκονταν ακόμα χαμηλά σε περιοχές κοντά σε νερό, δηλαδή ποτάμια ή ρέματα που φούσκωσαν. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα μεταφέρονταν σε πιο ορεινές περιοχές, ενώ μόνο λίγοι ήταν τυχεροί και είχαν κάνει έγκαιρα τη μεταφορά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...