ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΓΙΟΡΤΗ ΜΕΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ.


Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Ν. Ροδόπης «Το Κεντρί» διοργανώνει την 2η Γιορτή Μελιού από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου στην πλατεία Ειρήνης Κομοτηνής, με την στήριξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Ειδικότερα, 1 και 2 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η έκθεση μελισσοκομικών προϊόντων από παραγωγούς στην πλατεία Ειρήνης, από τις 11:00 έως τις 22:00, ενημέρωση για την μέλισσα, το περιβάλλον και τα προϊόντα της αλλά και απασχόληση με μελισσοζωγραφιές για τα παιδιά.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των μελισσοκόμων θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου ημερίδα με θέμα την διατροφική αξία του μελιού στην αίθουσα συνεδριάσεων του περιφερειακού συμβουλίου, στην Κομοτηνή, με ομιλητές: τον Καθηγητή Μελισσοκομίας του ΑΠΘ Ανδρέα Θρασυβούλου, την διατροφολόγο Σταυρούλα Γκουζελίδου και τον ζαχαροπλάστη Μιχάλη Βεζυργιανίδη.

ypaithros.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...