ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΖΗΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΙ.

H εταιρεία E.LECLERC είναι μια γαλλική συνεταιριστική εταιρεία, αλυσίδα υπεραγορών και βασικός παράγοντας της διανομής αγαθών μεγάλης κλίμακας, που μπορεί να πουλά σε φθηνότερη τιμή, αποφεύγοντας τους μεσάζοντες.

Η E.LECLERC είναι η πρώτη εταιρεία διανομής στη Γαλλία με κύκλο εργασιών άνω των 47 δισεκατομμυρίων ευρώ. Απασχολεί περισσότερους από 105.000 εργαζομένους σε 585 καταστήματα στη Γαλλία και σε 119 καταστήματα στο εξωτερικό.

Το υποκατάστημα της E.LECLERC στη Σεντ (Saintes) στη νοτιοδυτική Γαλλία είναι ίσως το πιο δυναμικό, καθώς η πόλη αποτελεί μια στρατηγική θέση, ένα σημαντικό σταυροδρόμι στις μεταφορές και σιδηροδρομικό κόμβο. Σήμερα, απασχολεί 266 εργαζόμενους σε ένα χώρο πώλησης 5.700m2, τον οποίο επισκέπτονται περίπου 130 000 πελάτες το μήνα.

Το συγκεκριμένο υποκατάστημα είχε και την ιδέα για ένα πολύ ξεχωριστό πρότζεκτ σχετικά με το μέλι: να συγκεντρώσει όλες τις διαφορετικές ποικιλίες μελιού από όλον τον κόσμο ως το τέλος του Σεπτεμβρίου. Στο κατάστημα θα διαμορφωθεί ένας εντελώς νέος , ειδικός χώρος που θα φιλοξενήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα (αόριστο) περίπου 250 διαφορετικά μέλια.

Ο στόχος είναι να γίνει γνωστό το μέλι του κόσμου μέσω των τοπικών μελισσοκόμων. Οι συμμετέχοντες διατηρούν την ταυτότητά τους στο προϊόν τους (καμία μετατροπή στη Γαλλία), στη συσκευασία και την ετικέτα τους. Η μόνη προσαρμογή θα είναι μια μετάφραση της ετικέτας στα γαλλικά, προκειμένου να τηρούνται οι κανόνες πληροφόρησης για τον πελάτη.

Η εταιρεία αναζητά όπως είναι αυτονόητο ποιοτικά μέλια σύμφωνα με τους κανονισμούς υγιεινής και ασφάλειας.

Οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται και μπορούν να ανταποκριθούν στην πρόσκληση αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με την κ. Σεσίλ Αρνές, υπεύθυνη του πρότζεκτ, στα γαλλικά ή στα αγγλικά:

Cécile Arnès

Project manager- "Honey Project"

Cecile.arnes@gmail.com

+336 26 27 01 96

ΟΜΣΕ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...