ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ.

Σε τριάντα (30) επαγγελματίες μελισσοκόμους, κατόχους μελισσοκομικού βιβλιαρίου απευθύνεται η τριήμερη ταχύρρυθμη εκπαίδευση μελισσοκόμων, διάρκειας 15 ωρών που διοργανώνει το Κέντρο «Δήμητρα» Δράμας σε συνεργασίας με τον Αγροτικό Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Δράμας.

Η εκπαίδευση η οποία αναφέρεται σε θέματα μεθόδων εντατικής εκμετάλλευσης μελισσοσμηνών, τυποποίησης, εμπορίας, προώθησης, πιστοποίησης μελισσοκομικών προϊόντων και παραγωγής σύνθετων προϊόντων με βάση τα προϊόντα κυψέλης, θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως τις 23 Ιουνίου 2016 (έναρξη 16.00 μ.μ., λήξη 21.00 μ.μ), στην κεντρική αίθουσα διαλέξεων-προβολών του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας (πρώην Κ.Ε.Γ.Ε.), στο 5ο χλμ. Δράμας – Θεσσαλονίκης.

Η εκπαίδευση εντάσσεται στα πλαίσια του Εθνικού Προγράμματος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, 1.3 “Εκπαιδεύσεις Μελισσοκόμων” για το έτος 2016, με σκοπό τη βελτίωση της παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων μελισσοκομίας 2014-2016 στη χώρα μας.

Εισηγητής της εκπαίδευσης θα είναι ο κ. Παπαχριστοφόρου Αλέξανδρος, γεωπόνος, διδάκτωρ μελισσοκομίας.

Η επιλογή των εκπαιδευομένων θα γίνει κατά σειρά προτεραιότητας, κατόπιν υποβολής αίτησής τους προς το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας και την προσκόμιση θεωρημένου μελισσοκομικού βιβλιαρίου ή φωτοαντιγράφου αυτού. Θα προτιμηθούν μελισσοκόμοι που δεν παρακολούθησαν την αντίστοιχη περυσινή εκπαίδευση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον προϊστάμενο του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας κ. Άνθιμο Αναστασιάδη, στο τηλ. 25210-58175.
.agronews.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...