ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ.

Όλες οι τρέχουσες εξελίξεις για την μελισσοκομία και την αγορά των προϊόντων της, τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, περιλαμβάνονται στο επικαιροποιημένο ενημερωτικό έντυπο για την μελισσοκομία του Μελισσοκομικού Κέντρου Αττικής της ΠΑΣΕΓΕΣ, το οποίο δίνεται στην δημοσιότητα προς χρήση των ενδιαφερομένων.
Υπεύθυνες για την σύνταξη του εν λόγω εντύπου είναι οι κυρίες Γκουλιαδίτη Φρειδερίκη και Μπιρρή Παρασκευή, Επόπτριες του Μελισσοκομικού Κέντρου Αττικής της ΠΑΣΕΓΕΣ, και στην ύλη του υπάρχουν πληροφορίες για την κατάσταση στην διεθνή αγορά, στην αγορά της Ε.Ε. και στην εθνική αγορά.


Επίσης, δίνονται λεπτομερείς πληροφορίες για την κοινοτική και την εθνική πολιτική για την μελισσοκομία, για τα μέτρα στήριξης από τα οποία μπορούν να επωφεληθούν οι μελισσοκόμοι, καθώς και πλήθος άλλων χρήσιμων πληροφοριών.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...