ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

ΑΙΤΩΛΙΚΟ.. ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΑΜΝΑΣ..ΕΚΛΕΒΑΝ ΜΕΛΙΣΣΙΑ.

Στο Αστυνομικό Τμήμα του Αιτωλικού παρουσιάστηκε την Τετάρτη μελισσοκόμος από την περιοχή της Σταμνάς. Όπως κατήγγειλε την περίοδο μεταξύ 20 Φεβρουαρίου και 9 Μαρτίου, άγνωστοι έκλεψαν εννέα συνολικά κυψέλες μελισσών που διατηρούσε στην περιοχή της Σταμνάς.

Επίσης σε δυο περιοχές την Τετάρτη το βράδυ και την Πέμπτη το πρωί αστυνομικοί προχώρησαν σε συλλήψεις δυο παράτυπων μεταναστών από την Αλβανία. Συγκεκριμένα στην Αμφιλοχία συνελήφθη σήμερα ένας 24χρονος και στην Νεάπολη του δήμου Αγρινίου χθες βράδυ ένας 22χρονος από την Αλβανία.

Οι συλλήψεις στην πρώτη περίπτωση έγιναν από αστυνομικούς του Α.Τ. Αμφιλοχίας και στην δεύτερη περίπτωση από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Ακαρνανίας.

Όπως προέκυψε από τον έλεγχο που τους έγινε βρίσκονταν παράνομα στην χώρα και δεν διέθεταν έγγραφα είσοδοι και παραμονής.

agriniopress.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...