ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ.
Τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο των μελισσοκόμων συζήτησαν χθες δεκάδες μέλη του τοπικού συλλόγου στη διάρκεια της γενικής συνέλευσής τους που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Λάρισας. Η υψηλή φορολογία του αγροτικού κόσμου σε συνδυασμό με άλλα, σκληρά μέτρα που επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο τον κλάδο - όπως αγροτικό πετρέλαιο, εισφορές ΟΓΑ κ.λπ. - βρέθηκαν στο επίκεντρο του προβληματισμού των μελών του συλλόγου, που αποτελείται κυρίως από νέους ανθρώπους που ασχολούνται ήδη επαγγελματικά με τη μελισσοκομία.

Στη διάρκεια της συνέλευσης, παρουσιάστηκε ο οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. - από τον κ. Λευτ. Αργυρόπουλο - ενώ εκτενής συζήτηση έγινε συνολικά για τα πεπραγμένα της διοίκησης.

Στη συνέχεια αποφασίστηκε να γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στις 13 Δεκεμβρίου και εκλέχθηκε Εφορευτική Επιτροπή. Η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων - που θα υποβάλλονται στα γραφεία του Συλλόγου - ορίστηκε η 9η Δεκεμβρίου.
eleftheria.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...