ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015

5 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ.

Η Ο.Μ.Σ.Ε. προχωρώντας στη διοργάνωση του 5ου Πανελλήνιου Μελισσοκομικού Συνεδρίου, σε συνεργασία με την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Μελιού και Λοιπών Προϊόντων Κυψέλης και τη συμβολή του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Στρατηγικού Σχεδιασμού, απηύθυνε κάλεσμα στο σύνολο των φορέων του κλάδου για τη σύσταση της Οργανωτικής και της Επιστημονικής Επιτροπής του συνεδρίου, η σύνθεση των οποίων έχει ως εξής:

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Ντούρας Βασίλης, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος (Ο.Μ.Σ.Ε.)
Αχιλλέας Παπαστεργίου, Πρόεδρος Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Μελιού και Λοιπών Προϊόντων Κυψέλης
Ηλίας Χαλακατεβάκης, Μέλος Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Μελιού και Λοιπών Προϊόντων Κυψέλης
Γεώργιος Πίττας, Πρόεδρος Συνδέσμου Ελλήνων Τυποποιητών Συσκευαστών Εξαγωγέων Μελιού (ΣΕΤΣΕΜ)
Απόστολος Τσιούνης, Μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Μελισσοκόμων - Βασιλοτρόφων - Παραγωγών Βασιλικού Πολτού & Λοιπών Προϊόντων Μέλισσος
Αλέξανδρος Γκουσιάρης, Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Μελισσοκομίας Σηροτροφίας
Αγλαΐα Κοντοθανάση, γεωπόνος- επόπτρια μελισσοκομίας, Ο.Μ.Σ.Ε.ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


Χρύσα Τανανάκη, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ ΑΠΘ
Πασχάλης Χαριζάνης, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ ΓΠΑ
Νικόλαος Εμμανουήλ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΖΩΟΛΟΓΙΑΣ & ΕΝΤΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΓΠΑ
Φανή Χατζήνα, ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ
Σοφία Γούναρη, ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΔΑΣΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ
Ηλίας Παπαδόπουλος, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟΛΟΓΙΑΣ & ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΠΘ
Ανδρέας Θρασυβούλου, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ ΣΗΡΟΤΡΟΦΙΑΣ
Κατερίνα Καρατάσου, Κτηνίατρος- Επόπτρια μελισσοκομίας Ο.Μ.Σ.Ε.Καλούμε όλους τους μελισσοκόμους και τους μελισσοκομικούς φορείς να συμμετάσχουν στο συνέδριο και να πάρουν μέρος στο διάλογο, με την ευχή και ελπίδα ότι θα συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν την ελληνική μελισσοκομία και θα προκύψουν απαντήσεις και λύσεις. Όσοι θέλουν να παρουσιάσουν εισήγηση στο συνέδριο θα πρέπει να το δηλώσουν στην Οργανωτική Επιτροπή εγγράφως, αποστέλλοντας ταυτόχρονα και περίληψη της εισήγησής τους, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, ώστε να βγει εγκαίρως το πρόγραμμα και να δημοσιευθεί. Εφόσον επιθυμούν η εισήγησή τους να είναι στα πρακτικά του συνεδρίου θα πρέπει να αποστείλουν το κείμενο μέχρι τις 20 Νοεμβρίου.

Καλούμε επίσης τους επιστήμονες που θέλουν να παρουσιάσουν τις ερευνητικές τους εργασίες στο 5o Πανελλήνιο Μελισσοκομικό Συνέδριο να αποστείλουν μέχρι την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στην Επιστημονική Επιτροπή τον τίτλο και την περίληψη της εισήγησής τους. Οι εργασίες θα αφορούν πρωτότυπα ερευνητικά αποτελέσματα σχετικά με τη μέλισσα την προσφορά της στην επικονίαση, τη βιολογία, την παθολογία και την μελισσοκομική πρακτική καθώς επίσης τα προϊόντα κυψέλης Θα δοθεί επίσης η δυνατότητα περιορισμένων εισηγήσεων σε γενικά θέματα που αφορούν τον κλάδο, όπως οι δηλητηριάσεις των μελισσών, η εμπορία των προϊόντων της μέλισσας, η διάσωση και επέκταση της χλωρίδας κ.ά Παρακαλούνται οι εισηγητές να αποστείλουν το πλήρες κείμενο της εργασίας τους μέχρι και τις 10 Νοεμβρίου έτσι ώστε να μπει στα πρακτικά του συνεδρίου.

Επικοινωνία:

Γραμματεία Οργανωτικής Επιτροπής

κ.Κοντοθανάση Αγλαΐα τηλ. 2410 533366, φαξ 2410549725, e-mail: omse@otenet.gr& info@omse.gr

Γραμματεία Επιστημονικής Επιτροπής

κ. Καρατάσου Κατερίνα τηλ. 2410 549724, φαξ 2410549725, e-mail: omse@otenet.gr& info@omse.gr


ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Παρακαλούνται, όσοι επιθυμούν να παρουσιάσουν εισήγηση στο 5ο Πανελλήνιο Μελισσοκομικό Συνέδριο, να συμπληρώσουν τη Δήλωση Συμμετοχής και να την αποστείλουν έως τις 23 Οκτωβρίου ώστε να συμπεριληφθούν στο τελικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου. Η αποστολή των περιλήψεων ή και ολοκληρωμένων εισηγήσεων, ώστε να συμπεριληφθούν στα Πρακτικά του Συνεδρίου, μπορεί να γίνει έως τις 20 Νοεμβρίου 2015. Οι περιλήψεις θα πρέπει να είναι μέχρι 220 λέξεις (μια σελίδα, arial 12)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...