ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Παρασκευή, 10 Απριλίου 2015

ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΣΠΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ 10 ΤΟΝΟΥΣ ΜΕΛΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.

Τέσσερις μήνες μετά την κλοπή δέκα τόνων μελιού από τις εγκαταστάσεις μιας επιχείρησης στην περιοχή Ασίτες του Ηρακλείου Κρήτης, οι αστυνομικοί βρήκαν την άκρη του νήματος που οδήγησε σε τουλάχιστον δυο από τους δράστες οι οποίοι ανακρίνονται. Μετά από έρευνες σε σπίτια, αποθήκες, λιόφυτα, ποιμνιοστάσια και χωράφια, βρέθηκαν δεκάδες κλοπιμαία.

 Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας για να τους συλλάβουν, απειλήθηκαν επεισόδια από τους συγγενείς τους. Όμως, η κατάσταση εκτονώθηκε χάρη στην παρουσία δυνάμεων της Ομάδας Ειδικών Αποστολών.

Η μεγάλη επιχείρηση που ξεκίνησαν οι αστυνομικές αρχές στην ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς και του Μυλοποτάμου βρίσκεται σε εξέλιξη. Όλη την ημέρα χθες, νταλίκες και φορτηγά μετέφεραν στο μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου μεγάλη ποσότητα μελιού που προέρχεται από τη μεγάλη κλοπή στις Ασίτες, αλλά και είδη οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού, χρυσαφικά και άλλα κλοπιμαία, καθώς και όπλα!

Οι προσαγωγές υπόπτων συνεχίζονταν όλη τη νύχτα και είναι άγνωστο πόσοι θα συλληφθούν τελικά. Στα ίχνη των δραστών οδήγησε η άρση τηλεφωνικού απορρήτου που «έδειξε» την διαδρομή της διαφυγής των δραστών της κλοπής 400 δοχείων με μέλι και ενός φορτηγού του 60χρονου ιδιοκτήτη της επιχείρησης, το οποίο εγκατέλειψαν κοντά στο Σπήλι Ρεθύμνου.
protothema.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...