ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ.

Στις 28/3/2015 τα θέματα που θα αναπτυχθούν θα είναι “Εχθροί και ασθένειες των μελισσών με έμφαση σε βαρρόα, νοζεμείαση, σκαθάρι” με εισηγήτρια την κα. Τανακάκη Χρυσούλα, Επίκουρη Καθηγήτρια του Εργαστηρίου Μελισσοκομίας του Α.Π.Θ. και “Τροφοδότηση των μελισσιών” με εισηγητή τον κ. Δρ. Γκόρα Γεώργιο, Επιστημονικό Συνεργάτη του Α.Π.Θ.

Στις 29/3/2015 ο κ. Θρασυβούλου Ανδρέας, Καθηγητής Μελισσοκομίας, θα μιλήσει για τους μελισσοκομικοί χειρισμούς στη διάρκεια του έτους και η κα. Λαζαρίδου Ελισάβετ θα μιλήσει για θέματα από την πλευρά του επαγγελματία μελισσοκόμου.
Ανάμεσα στους ομιλητές θα είναι ακόμη η εταιρία Agrohunter που θα ενημερώσει για τους νέους και καινοτόμους τρόπους αποτελεσματικής προώθησης προϊόντων, και η εταιρεία D&A Label, που θα κάνει παρουσίαση για τη σημασία της συσκευασίας των προϊόντων και της ετικέτας τους.

Το κόστος παρακολούθησης της διημερίδας, που θα λάβει χώρα στα Ιωάννινα, στην αίθουσα “Λιθαρίτσια”, θα είναι μηδενικό. Με το τέλος της διοργάνωσης θα χορηγηθούν βεβαιώσεις 16άωρης παρακολούθησης Σεμιναρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Ποντίκη Αναστάσιο, Πρόεδρο του Δ.Σ., τηλ: 6972098403, και τον κ. Χάρη Γώγο, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., τηλ: 6955899301.
agronews.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...