ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015

24η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΚΗ.

Η HELEXPO AE ο εθνικός εκθεσιακός φορέας, διοργανώνει από τις 26 Φεβρουαρίου έως τη 1 Μαρτίου 2015 την 24η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων , Εξοπλισμού & Συσκευασίας “DETROP” παράλληλα με την 5η Διεθνή Έκθεση Οίνου “OENOS”, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Ξεπερνώντας στην προηγούμενη διοργάνωση τους 22.000 στοχευμένους αγοραστές από 32 χώρες του κόσμου και από όλη την Ελλάδα, καθώς και πλέον των 100 Hosted Buyers οι οποίοι προέρχονταν από όλη την Ευρώπη, την Αμερική, τη Ρωσία και τα Βαλκάνια, οι εκθέσεις DETROP-OENOS κατάφεραν να κερδίσουν την αξιοπιστία του κόσμου παρουσιάζοντας ένα πολύ δυναμικό προφίλ, δίνοντας τις βάσεις για τη μοναδική, απόλυτα εξειδικευμένη Β2Β έκθεση στην Ελλάδα στο χώρο των τροφίμων – ποτών και του οίνου.

Η έκθεση του 2015 θα πλαισιωθεί από μια σειρά παραλλήλων εκδηλώσεων σε συνεργασία με σημαντικούς οργανισμούς του εξωτερικού, με σκοπό την προσέλκυση εξειδικευμένων επισκεπτών από το Διεθνή χώρο και την Ελλάδα, αλλά και την προβολή της έκθεσης μέσω αυτών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πιο συγκεκριμένα:
9ος Διεθνής Διαγωνισμός Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης

(Σε συνεργασία με: Chefs Club & WACS-Παγκόσμια Ομοσπονδία Λέσχης Αρχιμαγείρων)
15ος Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου Θεσσαλονίκης


(Σε συνεργασία με: ΕΝΟΑΒΕ)
Συνέδριο Γαστρονομικού Τουρισμού

(Σε συνεργασία με: ΣΕΤΕ)
Πανελλήνιο Συνέδριο το κρέας και τα προϊόντα του “Από τον στάβλο στο πιάτο”

(Σε συνεργασία με: EISD & MEATNEWS)
Ημερίδα Συσκευασία & Εξαγωγές

(Σε συνεργασία με: ALL PACK)
Ημερίδα Kosher & Halal προϊόντα

(Σε συνεργασία με: ΣΕΒΕ)

Η έκθεση θα διεξαχθεί στα περίπτερα 8,9,10 (μηχανήματα, εξοπλισμός, συσκευασία), 12 (κρασί), 13 (μόνο τρόφιμα), 14 (μικροί παραγωγοί), 15(τρόφιμα –ποτά), 16 (Διεθνής Διαγωνισμός μαγειρικής Ν. Ευρώπης) και Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης (Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...