ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Πέμπτη, 1 Ιανουαρίου 2015

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΤΗΜΑ ΒΥΤΙΝΑΣ.

Περιθώριο μέχρι τις 7 Ιανουαρίου έχουν όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στο σεμινάριο αγροτικής εκπαίδευσης διάρκειας 65 ωρών με τίτλο «Η εφαρμογή παραδοσιακών και σύγχρονων γεωργικών πρακτικών σε μια πολυλειτουργική ύπαιθρο» που διοργανώνει, στα πλαίσια των εκπαιδευτικών του δραστηριοτήτων, το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών (ΙΓΕ).

Το σεμινάριο αφορά τους κλάδους Μελισσοκομίας, Αρωματικών φυτών, Εναλλακτικές Καλλιέργειες, Εμπορίας - Μεταποίησης Αγροτικών Προϊόντων και Αγροτικές Επιδοτήσεις. Οι εκπαιδευόμενοι που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς την παρακολούθηση του σεμιναρίου θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Ι.Γ.Ε.

Το σεμινάριο που διοργανώνει το Ινστιτούτο σε συνεργασία με το Κρατικό Κτήμα Βυτίνας απευθύνεται σε ενήλικες με σκοπό:
α) την παροχή βασικών επαγγελματικών γνώσεων και δεξιοτήτων σε αγροτικές ειδικότητες που στοχεύουν στην ένταξη, επανένταξη, επαγγελματική κινητικότητα στην αγορά εργασίας και την εν γένει ανέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού και β) τη συμπλήρωση, εκσυγχρονισμό ή / και αναβάθμιση γνώσεων και δεξιοτήτων που αποκτήθηκαν από τα άλλα συστήματα επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης ή την επανένταξη στην αγορά εργασίας, τη διασφάλιση της εργασίας, την επαγγελματική ανέλιξη και την προσωπική ανάπτυξη.

Το κριτήριο συμμετοχής θα είναι η σειρά προτεραιότητας κατάθεσης της επισυναπτόμενης αίτησης με την οποία εκδηλώνει ο υποψήφιος ενδιαφέρον για το σεμινάριο καθώς και η εντοπιότητα. Το κόστος συμμετοχής θα καλυφθεί εξ΄ ολοκλήρου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Τα μαθήματα θα γίνονται πρωινές και απογευματινές ώρες, στις εγκαταστάσεις του Κρατικού Κτήματος Βυτίνας, και οι μέρες και ώρες διδασκαλίας θα ορισθούν με νέα ανακοίνωση του Προϊσταμένου Διεύθυνσης του Ι.Γ.Ε.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να αποσταλθούν έως 7 Ιανουαρίου 2015, υπόψιν κου Πιέρρου Δημάκου στις εξής Υπηρεσίες: (1) Κρατικό Κτήμα Βυτίνας Αρκαδίας T.K. 22010 ή (2) ΚΕΠΠΥΕΛ Τρίπολης, Κερασίτσα, Τεγέας Τρίπολης, Τ.Κ. 22012.

agronews
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...