ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2014

NEO ΔΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.

Με 400 μέλη, νέα διοίκηση και πρόεδρο τον Απ. Σώκο ο Μελισσοκομικός συνεταιρισμός Αιτωλοακαρνανίας.
Ανέλαβε καθήκοντα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Αιτωλοακαρνανίας, το οποίο και αναδείχθηκε μετά τις πρόσφατες εκλογές, και στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου, με την αξιοποίηση των προσφερόμενων προγραμμάτων.

Πρόεδρος εξελέγη ο Απόστολος Σώκος, γραμματέας ο Γεώργιος Πανάγος, ταμίας ο Δημήτριος Κιτσιάς και μέλη οι κ.κ. Γεώργιος Μουτόπουλος και Γεώργιος Στούμπος.

Για την ΠΑΣΕΓΕΣ αντιπρόσωπος εξελέγη ο Γ. Μουτόπουλος.

Επιδίωξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, όπως εξηγεί ο κ. Σώκος, είναι η διαρκής επικοινωνία με τα 400 περίπου μέλη του Συνδέσμου, προς ανάπτυξη πρωτοβουλιών για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος και προς αξιοποίηση κάθε προσφερόμενου χρηματοδοτικού εργαλείου, που θα ενισχύσει έτι περαιτέρω τη μελισσοκομία στην Αιτωλοακαρνανία.

Το Κέντρο μελισσοκομίας Ηπείρου & Αιτωλοακαρνανίας, που εδρεύει στον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Νομού Αιτωλοακαρνανίας, στην οδό Δασκαλοπούλου 45 στο Αγρίνιο, μπορεί να συμβάλει καθοριστικά στην προώθηση λύσεων για τα προβλήματα των παραγωγών, παρέχοντας διοικητική, επιστημονική, και τεχνική υποστήριξη.
e-ea.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...