ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017

ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΧΟΙΡΙΝΟΥ ΜΕ ΠΑΠΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ.!



Απλά, γρήγορα και  πολύ νόστιμα…

Υλικά 
•1 κιλό χοιρινό κρέας κομμένο σε φιλετάκια (από λαιμό ή ψαρονέφρι)
•2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
•1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
•1 κουταλιά του γλυκού ξύσμα λεμονιού
•2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
•2 κουταλιές της σούπας μέλι


•1 κουταλιά του γλυκού πάπρικα γλυκιά ή μπούκοβο
•1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση 
1.Ανακατεύουμε καλά σε ένα μεγάλο μπολ το χοιρινό και τα υπόλοιπα υλικά, το σκόρδο, τη μουστάρδα, το ξύσμα με το χυμό λεμονιού, το μέλι, τη πάπρικα και το ελαιόλαδο.
2.Σκεπάζουμε και βάζουμε το μπολ στο ψυγείο για 10 λεπτά.
3.Ακουμπάμε το κρέας στη ζεσταμένη και λαδωμένη σχάρα ή στο γκριλ ψησίματος ή στα κάρβουνα. Τα ψήνουμε και από τις δυο πλευρές μέχρι να ροδίσουν για 20 λεπτά.
4.Σερβίρουμε αμέσως και συνοδεύουμε με πλούσια ανάμεικτη σαλάτα ή με βραστά λαχανικά όπως μπρόκολο, αντίδια και πατάτες.
filenades.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...