ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014

11η ΓΙΟΡΤΗ ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ-ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ.

Το τριήμερο από 22 έως 24 Αυγούστου στην πλατεία του φάρου Αλεξανδρούπολης θα πραγματοποιηθεί για φέτος η 11η γιορτή βιοκαλλιεργητών – μελισσοκόμων.

Σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές κάνουν λόγο για μια γεμάτη διοργάνωση σε παράλληλα και εκπαιδευτικά δρώμενα που στόχο έχει να αναδείξει και να προβάλλει τα εξαιρετικά και νόστιμα αγαθά και προϊόντα που διαθέτει η ευρύτερη περιοχή


Για να γίνει σε όλους γνωστός ο «Θησαυρός του Έβρου» (βιολογικές καλλιέργειες , αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά, προϊόντα της μέλισσας ) κατά τη διάρκεια του τριημέρου θα πραγματοποιηθούν πολλές εκδηλώσεις, μεταξύ των οποίων: Έκθεση και πώληση βιολογικών γεωργικών προϊόντων και προϊόντων της μέλισσας.

Ομιλίες σχετικά με τις ευεργετικές ιδιότητες των προϊόντων της μέλισσας, και των βιολογικών γεωργικών προϊόντων.

Μουσικές Εκδηλώσεις-θεατρική παράσταση.

Διανομή φυλλαδίων για τα βιολογικά και μελισσοκομικά προϊόντα και λευκώματος για τα μικρά παιδιά.

Δράσεις που αφορούν τους μικρούς φίλους της γιορτής ( γνωρίζω τα βιολογικά προϊόντα, τα προϊόντα της μέλισσας, τα αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά του Έβρου – ζωγραφίζω τη μέλισσα και τη φύση- δημιουργώ με προϊόντα της μέλισσας-φυτεύω γλάστρες με αρωματικά φυτά για μένα κλπ).

Η εκδήλωση απευθύνεται τόσο σε καταναλωτές που ενδιαφέρονται για την ποιότητα των προϊόντων που καταναλώνουν, όσο και σε παραγωγούς που ενδιαφέρονται να αναβαθμίσουν την ποιότητα των προϊόντων που παράγουν, προστατεύοντας παράλληλα τα χερσαία οικοσυστήματα, αναβαθμίζοντας έτσι και το περιβάλλον.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...