ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΤΕ?? ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΦΥΤΕΨΕΤΕ ΕΝΑ ΔΕΝΔΡΟ!!

Όσα ζευγάρια επιθυμούν να παντρευτούν στη Roxas City των ΗΠΑ, πρέπει να εκπληρώσουν πρώτα μια προϋπόθεση: να φυτέψουν ένα δένδρο.

Οι τοπικές αρχές για την ώρα το κάνουν αυτό ως σύσταση προς κάθε μελλόνυμφο ζευγάρι, σύντομα όμως σχεδιάζουν να το κάνουν νόμο. Το δένδρο θα φυτεύεται σ' ένα βοτανικό κήπο που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης. Κατόπιν τούτου τα ζευγάρια θα μπορούν να παίρνουν άδεια και να παντρεύονται.


Ο δήμαρχος της πόλης, Angel Celino, εξήγησε το σκεπτικό του λέγοντας ότι δεν μπορεί να θεωρηθεί κάποιος ικανός να σηκώσει την ευθύνη του να δημιουργήσει οικογένεια αν πρώτα δεν νοιάζεται για το περιβάλλον.


Πριν από 3 χρόνια, το Roxas City ανακηρύχθηκε η πιο καθαρή και η πιο πράσινη πόλη της χώρας. Ωστόσο υπέστη σοβαρές καταστροφές και έχασε μεγάλο μέρος από τα δένδρα του εξαιτίας του τυφώνα Γιολάντα.

 Κατερίνα Νινιού 
zougla.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...