ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τετάρτη, 5 Μαρτίου 2014

EΦΕΤ..ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.

Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων και ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών και Συσκευασίας (ΣΥ.ΒΙ.Π.Υ.Σ.), διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Η συσκευασία τροφίμων κλάδος αιχμής για την ανταγωνιστικότητα».

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί το Σάββατο, 15 Μαρτίου, στις 11:00 π.μ., στη συνεδριακή αίθουσα του Εκθεσιακού Κέντρου της «Helexpo» στο Μαρούσι, στο πλαίσιο της 23ης Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών με τίτλο «DETROP Boutique Show, Athens».
Ομιλητές θα είναι εκπρόσωποι του Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Προϊσταμένη του 


Τμήματος Ελέγχων Επιχειρήσεων Λοιπών Επεξεργασμένων Τροφίμων, Δρ. Ζωή Μούσια, η οποία θα παρουσιάσει εισήγηση με τίτλο: «Νομοθετικό πλαίσιο για τα υλικά σε επαφή με τρόφιμα: Μία σύντομη διαδρομή σε ένα σύνθετο αντικείμενο» και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Ενημέρωσης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης – Ενημέρωσης - Πληροφορικής, Δρ. Νικόλαος Α. Κατερέλος, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Οδηγός Ορθών Παραγωγικών Πρακτικών (Ο.Π.Π.): Ένα σημαντικό εργαλείο για την ανταγωνιστικότητα του κλάδου». Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και ανοιχτή συζήτηση με τη συμμετοχή του κοινού. 

Σύμφωνα με τον ΕΦΕΤ, η εκδήλωση απευθύνεται και ενδιαφέρει κάθε εμπλεκόμενο με την παραγωγή, μεταποίηση και διάθεση τροφίμων και με την παραγωγή και διάθεση υλικών συσκευασίας τροφίμων στην χώρα μας.
Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...